Maak kennis met de master

Wil je meer weten over dit masterprogramma? Op deze pagina vind je informatie over de volgende Master's Open Day, testimonials van onze studenten en wat onze studievereniging Perikles voor jou kan doen. 

Tijdens een Master's Master's Open Day geven vrijwel alle masterprogramma’s van de universiteit voorlichting. Ook Organisaties, verandering en management. Naast veel informatie krijg je de kans om met docenten, studenten, alumni en studieadviseurs te spreken en om al je vragen te stellen.

Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op vrijdag 10 februari (op locatie). Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op de onderstaande knop om je direct aan te melden. 
Kun je niet op locatie aanwezig zijn? Laat dan hier je e-mailadres achter en krijg toegang tot alle presentatieopnames van onze masterprogramma’s. 

Meld je aan

Je rol of 'verandering' is niet in beton gegoten

Tessy Puik
Tessy Puik, MSc

Studievereniging Perikles

Perikles is de studievereniging van de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht. Wij staan dicht bij de studenten en kunnen de schakel vormen tussen uw organisatie en de student. Perikles biedt verschillende mogelijkheden tot samenwerken aan, van een inhousedag tot een workshop en van een direct mailing tot een bedrijvendiner. Op deze pagina kan je meer lezen over Perikles.