Ervaar de opleiding

Lijkt Scheikunde je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen van studenten én oud-studenten met de opleiding. 

Ik zou iedereen die twijfelt of het misschien iets voor hem/haar is, willen aanraden om eens naar een voorlichtingsactiviteit te komen. Ook als scheikunde niet je lievelingsvak was op de middelbare school

Bachelor Open Dag

Open dag Scheikunde

Meld je aan voor presentaties en maak kennis met de bacheloropleiding(en) van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs. 

Voorlichtingsaanbod

  • Voorlichtingen van bacheloropleidingen: algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie, minicollege of labtour. 
  • Informatiemarkt waar je persoonlijk contact hebt met studenten, docenten en studieadviseurs: stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven. 
  • Veel extra activiteiten: maak kennis en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn:

  • vrijdag 17 november (op locatie)
  • zaterdag 18 november (op locatie)
Houd mij op de hoogte

Meeloopdag

Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of minicollege, een (computer)practicum en staat studentvoorlichter Tim Meijer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om een meeloopdag te volgen van de dubbele bachelor Natuur- en Scheikunde.

Wanneer

De data van de eerstvolgende meeloopdagen zijn:

ScheikundeDubbele bachelor Natuur- en Scheikunde
  • 11 december 2023
  • nieuwe data volgen in het najaar

Aanmelden

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdagen aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht. 

Aanmelden Scheikunde
Aanmelden Natuur- en Scheikunde

Meer informatie

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen Tim Meijer.

Ervaringen