Ervaar de opleiding

Ben je ge├»nteresseerd in Interdisciplinaire sociale wetenschap en wil je nader kennis met ons maken? Bekijk dan hier wanneer we een Open dag organiseren. Ook kan je bij ISW een dagje meelopen. Zo kun je toetsen of deze opleiding echt iets is voor je. 

Open dag

Tijdens de Open dag van de UU kun je op verschillende manier kennismaken met Interdisciplinaire sociale wetenschap, de docenten en studenten. Je kan je vast online ori├źnteren door onze videopresentatie te bekijken, deel te nemen aan een live presentatie en met studenten te chatten.

Als je ons bezoekt op de Open dag, vind je ons op de informatiemarkt. Daar kan je je vragen stellen aan docenten en studenten. Daarnaast kan je je aanmelden voor een presentatie over de opleiding en een algemene rondleiding over de campus.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen zijn op:

  • Woensdag 16 oktober (online)*
  • Vrijdag 15 november (op locatie)*
  • Zaterdag 16 november (op locatie)

*Deelname van deze opleiding is nog niet bevestigd voor deze datum.

Ongeveer 2.5 week van tevoren maken we het programma bekend.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE VOOR 16 OKTOBER (ONLINE)
HOUD MIJ OP DE HOOGTE VOOR 15 + 16 NOVEMBER

Na de Open dag

Weet je na de kennismaking op de Open dag (bijna) zeker dat ISW studeren in Utrecht iets voor jou is, maar wil je toch nog meer informatie? Bekijk dan de mogelijkheden voor een dagje meelopen. Zo krijg je een nog beter beeld van onze opleiding en de universiteit zelf.

Meelopen bij ISW

Een groepje studenten dat samenwerkt achter een laptop.

Heb je belangstelling voor de bacheloropleiding Interdisciplinaire sociale wetenschap, loop dan een ochtend of middag mee op de universiteit. Meelopen doe je als je eerst met de opleiding hebt kennisgemaakt op een Open dag en wil ervaren hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Ervaar het zelf

Onder begeleiding van een aantal studenten volg je een college en maak je kennis met de inhoud van de opleiding. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid te praten met studenten en docenten. Zo krijg je een beeld van hoe het is om in Utrecht Interdisciplinaire sociale wetenschap te studeren.

Voor wie?

De meeloopdagen zijn bedoeld als aanvulling op de Open dag. We raden je dus aan om eerst de Open dag te bezoeken en vervolgens een meeloopdag te volgen.

Volgende meeloopdag(en)

Er staan momenteel geen meeloopdagen gepland. Op de hoogte blijven? Vul onderstaand formulier in!

Locatie

Utrecht Science Park (De Uithof)

Hou me op de hoogte!

Dit is wat onze studenten zeggen

Onze eigen studenten weten natuurlijk als geen ander waarom ISW in Utrecht een goede keuze is. In onderstaand verhaal vertelt een van onze studenten over zijn persoonlijke ervaring met Interdisciplinaire sociale wetenschap aan de UU.