Ervaar de opleiding

Er zijn verschillende mogelijkheden om een indruk te krijgen van de bacheloropleiding Global Sustainability Science. Je kan een open dag bezoeken of je opgeven voor een meeloopdag. Daarnaast kan je ook de ervaringen van studenten lezen die zelf Global Sustainability Science studeren.

Kom naar de Open Dag

Open day

Wil jij sfeer proeven en ontdekken of de bacheloropleiding Global Sustainability Science bij jou past? Kom dan naar de Bachelor Open Dag!

Voorlichtingsaanbod

  • Voorlichtingsrondes: maak kennis met de opleiding door middel van verschillende presentaties.
    Bijvoorbeeld algemene presentaties, minicolleges en practica.
  • Informatiemarkt: kom in contact met studenten, docenten en studieadviseurs en stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, jouw studiekeuze en het Utrechtse studentenleven.
  • Veel extra activiteiten: ontdek wat Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft.

Volgende Bachelor Open Dagen

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 10 maart (online) en/of zaterdag 11 maart (op locatie). Lees meer over de Bachelor Open Dagen in maart

motionmailapp.com

Herinner mij

De (verplichte) inschrijving voor de Bachelor Open Dagen opent 2,5 week van tevoren. Klik op de onderstaande knoop en we informeren je zodra je je kunt aanmelden:

Herinner mij

Meeloopdag

Een jongen zit met zijn laptop aan tafel en lacht in de camera

Wil jij ervaren hoe het is om Global Sustainability Science te studeren in Utrecht? Kom dan een dag meelopen! Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding en krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan onze studenten.

Voor wie?

Meeloopdagen zijn voornamelijk bedoeld voor studiekiezers die (bij voorkeur) een Bachelor Open Dag hebben bezocht en die serieus overwegen Global Sustainability Science in Utrecht te gaan studeren.

Wanneer?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de data voor de meeloopdagen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

Locatie

Utrecht Science Park of online

Heb je vragen over meelopen? Stuur dan een mailtje naar Héla via student.gss.geo@uu.nl.

Meld je aan voor een meeloopdag

Dit is wat onze studenten zeggen

Onze eigen studenten weten natuurlijk als geen ander waarom Global Sustainability Science een goede keuze is. Hieronder lees je waarom zij voor deze opleiding hebben gekozen en wat het zo uniek maakt.

Door de internationale omgeving kom je in contact met mensen van over de hele wereld om ervaringen te delen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Héla, student Global Sustainability Science