Ervaar de opleiding

Lijkt College of Pharmaceutical Sciences je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen van oud-studenten met de opleiding. 

Bachelor Open Dag

Bekijk de aftermovie (vlogstijl) van de Bachelor Open Dagen.

Meld je aan voor presentaties en maak kennis met de bacheloropleiding(en) van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs.  

Voorlichtingsaanbod

  • Voorlichtingen van bacheloropleidingen: algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie, minicollege of labtour.  
  • Informatiemarkt waar je persoonlijk contact hebt met studenten, docenten en studieadviseurs: stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven.  
  • Veel extra activiteiten: maak kennis en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november (beide dagen op locatie).

Ongeveer 2.5 week van tevoren maken we het programma bekend.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Meeloopdag

Two CPS students working together in a lab setting.

Wil je ervaren hoe het is om aan het College of Pharmaceutical Sciences te studeren? Kom dan een dag CPS studeren! Het programma is zowel qua inhoud als vorm representatief voor de CPS-studie, maar de opdrachten zijn afgestemd op vwo-scholieren.

CPS-studenten komen vertellen over hun ervaringen en tijdens hun presentatie of de aansluitende lunch kunnen zij al je vragen over het CPS en studeren in Utrecht beantwoorden. Bovendien ontmoet je andere scholieren die ook geïnteresseerd zijn in het CPS.

  • "Het werken in het lab was het leukste. Ook het ontmoeten en praten met studenten was interessant. En ik heb een leuke workshop gevolgd!"
  • "Ik vond de opzet van de dag erg leuk. Je krijgt een goed beeld van hoe het is om CPS te studeren."
  • "De onderdelen van de dag gaven een goede indruk van de studie. Het was een mooie kans om uit te proberen hoe het is om CPS te studeren"
Two CPS students working together in a lab setting.

Wanneer

De data van de eerstvolgende meeloopdagen zijn:  

09:30 – 16:00 CET (op de campus)

  • najaar 2024

Aanmelden

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt of de dag vol zit, kom je op de reservelijst terecht.

Aanmelden CPS

Meer informatie

Neem contact op met CPS-studentvoorlichter Robin Onsman.

Ervaringen