Faculteit Diergeneeskunde

"Hét aanspreekpunt voor alle diergeneeskundige aangelegenheden"

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland waar dierenartsen worden opgeleid. Ook werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa. Dankzij deze positie is de faculteit Diergeneeskunde hét aanspreekpunt voor alle diergeneeskundige aangelegenheden, zowel nationaal als in toenemende mate ook internationaal. 

Nieuws

persfoto
22 mei 2015
Dr. Marcel de Zoete (Infectieziekten en Immunologie) heeft van NWO een Vidi-financiering gekregen van maximaal 800.000 euro.
13 mei 2015
Dankzij snel ingrijpen door dierenartsen van de Faculteit Diergeneeskunde is kameeltje Eva geboren bij Circus Renz
Ynte Schukken
13 mei 2015
Ynte Hein Schukken is benoemd tot hoogleraar aan zowel Wageningen University als de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.
RSS

Agenda

26
mei
26 mei 2015 14:30 -
De longkankerepidemie in de Chinese regio’s Xuanwei en Fuyuan worden in verband gebracht met het huishoudelijk gebruik van lokaal gewonnen ‘smoky’ steenkool.
2
jun
2 juni 2015 14:30 -
Sarah van Rijn onderzocht het ontstaansmechanisme van hypofysetumoren, met als doel om de aandoening in de toekomst beter te kunnen voorspellen en behandelen.
4 - 5
jun
4 juni 2015 -
Jaarlijkse bijeenkomst Nederlandse Vereniging voor Toxicologie
RSS

Faculteit Diergeneeskunde