Faculteit Diergeneeskunde

"Hét aanspreekpunt voor alle diergeneeskundige aangelegenheden"

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland waar dierenartsen worden opgeleid. Ook werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa. Dankzij deze positie is de faculteit Diergeneeskunde hét aanspreekpunt voor alle diergeneeskundige aangelegenheden, zowel nationaal als in toenemende mate ook internationaal. 

Nieuws

Jaap Wagenaar en Marc Bonten
28 augustus 2015
In Europa sterven elk jaar 25.000 mensen aan infecties veroorzaakt door bacteriën die ongevoelig zijn voor veel antibiotica.
WHO logo
28 augustus 2015
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zet de samenwerking met het departement Infectieziekten en Immunologie (I&I) van onze faculteit voort.
25 augustus 2015
Wetenschappers van over de hele wereld gaan in een serie toegankelijke lezingen op zoek naar antwoorden op de vraag ’Hoe kunnen we gezond leven in de stad?’.
RSS

Agenda

8 - 10
sep
8 september 2015 09:00 -
Anyone interested in the use of different methods to improve or replace biological functions would benefit from attending this event.
8
sep
8 september 2015 10:30 -
Ana Gracanin onderzocht verschillende stoffen die vermoedelijk betrokken zijn bij het ontstaan van hormoon-afhankelijke borstkanker bij honden.
RSS

Faculteit Diergeneeskunde