Faculteit Diergeneeskunde

9 februari 2016
Onderzoekers van de afdeling Virologie hebben aangetoond dat het virus EV-D68 een suikermolecuul als receptor gebruikt om de cel binnen te dringen.
4 februari 2016
Minister Schippers opende het Netherlands Centre for One Health (NCOH) op 4 februari.
Frauke Ohl
4 februari 2016
Donderdagochtend 28 januari vernamen wij het trieste bericht dat Frauke Ohl, voorzitter van het departement Dier in Wetenschap en Maatschappij, is overleden.

donderdag 11 februari 2016 19:00 -
Het thema van deze informatiebijeenkomst voor dierenartsen-practici is 'Gastro-enterologie en Hepatologie'.
vrijdag 12 februari 2016 07:30 -
This international seminar focuses on invertebrates as alternative models in biomedical research.
Academiegebouw van de Universiteit Utrecht
donderdag 18 februari 2016 12:45 -
De genetische diversiteit van landbouwhuisdieren staat onder druk. Marleen Felius verdedigt op 18 februari haar proefschrift.

radar
8 februari 2016
Schadelijke chemische stoffen wil je liever niet in je lichaam. Toch komen we hier dagelijks mee in aanraking.
6 februari 2016
Je leest soms verhalen over huisdieren die na een verhuizing honderden kilometers lopen, terug naar het oude huis.
Algemeen Dagblad
6 februari 2016
Chemiebedrijf DuPont, dat in de VS onder vuur ligt vanwege nalatigheid, nam al sinds de jaren 80 bloedmonsters af van werknemers van de Dordtse Teflonfabriek.

Faculteit Diergeneeskunde