Faculteit Diergeneeskunde

Jaap Wagenaar en Marc Bonten
28 augustus 2015
In Europa sterven elk jaar 25.000 mensen aan infecties veroorzaakt door bacteriën die ongevoelig zijn voor veel antibiotica.
WHO logo
28 augustus 2015
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zet de samenwerking met het departement Infectieziekten en Immunologie (I&I) van onze faculteit voort.
25 augustus 2015
Wetenschappers van over de hele wereld gaan in een serie toegankelijke lezingen op zoek naar antwoorden op de vraag ’Hoe kunnen we gezond leven in de stad?’.

dinsdag 8 september 2015 09:00 -
Anyone interested in the use of different methods to improve or replace biological functions would benefit from attending this event.
dinsdag 8 september 2015 10:30 -
Ana Gracanin onderzocht verschillende stoffen die vermoedelijk betrokken zijn bij het ontstaan van hormoon-afhankelijke borstkanker bij honden.

Tijdschrift voor Diergeneeskunde
1 september 2015
Maarten promoveerde op 30 juni 2015 op het proefschrift 'Biodiversity. ecology. and evolution of Campylobacter in reptiles'.
Tijdschrift voor Diergeneeskunde
1 september 2015
In dit artikel wordt de behandeling van epileptiforme aanvallen besproken, zonder in te gaan op een eventueel onderliggende oorzaak.
Dierenpraktijken
1 september 2015
Het syndroom van Cushing veroorzaakt een verstoring van de hormoonhuishouding met nare gevolgen.

Faculteit Diergeneeskunde