Faculteit Diergeneeskunde

persfoto
22 mei 2015
Dr. Marcel de Zoete (Infectieziekten en Immunologie) heeft van NWO een Vidi-financiering gekregen van maximaal 800.000 euro.
13 mei 2015
Dankzij snel ingrijpen door dierenartsen van de Faculteit Diergeneeskunde is kameeltje Eva geboren bij Circus Renz
Ynte Schukken
13 mei 2015
Ynte Hein Schukken is benoemd tot hoogleraar aan zowel Wageningen University als de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

zaterdag 23 mei 2015 10:00 -
Gratis toegang bij één van Nederlands grootste mensportevenementen.
dinsdag 26 mei 2015 14:30 -
De longkankerepidemie in de Chinese regio’s Xuanwei en Fuyuan worden in verband gebracht met het huishoudelijk gebruik van lokaal gewonnen ‘smoky’ steenkool.
dinsdag 2 juni 2015 14:30 -
Sarah van Rijn onderzocht het ontstaansmechanisme van hypofysetumoren, met als doel om de aandoening in de toekomst beter te kunnen voorspellen en behandelen.

Boerderij
19 mei 2015
De meeste vleesrassen kalven vlot zelf af. Is dat niet het geval, dan geeft inwendig onderzoek koe én kalf betere overlevingskansen.
RTV Noord Logo
18 mei 2015
Is die zeehondenpup verlaten door zijn moeder of is de moeder gewoon op zoek naar eten?
Leeuwarder Courant
15 mei 2015
Studenten van de Universiteit van Utrecht gaan met een foto-identificatietechniek het gedrag van zeehondenmoeders en hun pups tijdens de zoogperiode bestuderen.

Faculteit Diergeneeskunde