Faculteit Diergeneeskunde

17 april 2015
Louk Vanderschuren, hoogleraar Neurobiologie van gedrag, onderzoekt de rol van de hersenen bij drugsverslaving, sociaal gedrag en impulsiviteit.
17 april 2015
Dierenarts, hoogleraar Veterinaire Anesthesiologie en voormalig voorzitter beroepsvereniging KNMvD nu benoemd bij CVI
16 april 2015
Het meest unieke drafsport evenement van Nederland is weer in aantocht: Peerdepieten!

maandag 20 april 2015 12:30 -
The seminar "Animal and human leptospirosis in New Zealand: One Health exemplified!" will take place on Monday April 20th.
donderdag 23 april 2015 12:45 -
Xueqing Wu onderzocht hoe kruidengeneesmiddelen bepaalde mechanismen van bacteriële resistentie kunnen tegengaan.
One Health Studenten Congres
donderdag 23 april 2015 15:00 -
Een interdisciplinair One Health Studenten Congres voor studenten Geneeskunde, Diergeneeskunde, Farmacie en Biomedische Wetenschappen.

17 april 2015
De consument moet het ideaalbeeld van raszuivere honden loslaten.
Volkskrant
16 april 2015
Gevaarlijk fijnstof ontstaat niet alleen door verkeer en industrie. Ammoniak uit de veeteelt bevordert de vorming.
RTV
14 april 2015
Het UMC bestrijdt leverkanker door radioactieve bolletjes in de bloedbaan te brengen. Deze behandeling heeft het zogeheten CE-keurmerk gekregen.

Faculteit Diergeneeskunde