Ervaar de opleiding

Ben je geïnteresseerd in Pedagogische wetenschappen en wil je nader kennis met ons maken? Bekijk dan hier wanneer we een Open dag organiseren. Ook kan je bij Pedagogische wetenschappen een dagje meelopen. Zo kan je toetsen of deze opleiding echt iets is voor je. Benieuwd naar de ervaring van huidige en oud-studenten?  Bekijk dan de video's, lees hun verhalen of stel je vragen via de chatfunctie.

Open dag

Tijdens de Open dag van de UU kan je op verschillende manier kennismaken met Pedagogische wetenschappen, de docenten en studenten. Je kan je vast online oriënteren door onze videopresentatie te bekijken , deel te nemen aan een live presentatie en met studenten te chatten.

Als je ons bezoekt op de Open dag, vind je ons op de informatiemarkt. Daar kan je je vragen stellen aan docenten en studenten. Daarnaast kan je je aanmelden voor een presentatie over de opleiding en een algemene rondleiding over de campus.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn:

  • vrijdag 17 november (op locatie)
  • zaterdag 18 november (op locatie)
Houd mij op de hoogte

Na de Open dag

Weet je na de kennismaking op de Open Dag (bijna) zeker dat Pedagogische wetenschappen studeren in Utrecht iets voor jou is, maar wil je toch nog meer informatie? Bekijk dan de mogelijkheden voor een dagje meelopen. Zo krijg je een nog beter beeld van onze opleiding en de universiteit zelf.

Meelopen bij Pedagogiek

Een groep studenten aan een tafel

Heb je belangstelling voor de bacheloropleiding Pedagogische wetenschappen, loop dan een dag mee op de universiteit.

Tijdens de meeloopdag krijg je een hoorcollege, een presentatie over de opleiding en uitleg over het Pedagogisch practicum. Ook laten we je het Utrecht Science Park zien en vertelt onze studievereniging wat over zichzelf. Daarnaast is er voldoende ruimte om je vragen te stellen.

Deze meeloopdag wordt georganiseerd door studievereniging PAP

Voor wie?

Leerlingen uit 4, 5 en 6 vwo. Zit je in 6 vwo en heb je interesse voor deze opleiding, schrijf je dan ook in voor de opleiding en doe mee aan de matching.
Ook studenten met een hbo-propedeuse zijn welkom op onze meeloopdagen.

Volgende meeloopdag(en)

Vanaf medio oktober 2023 worden er weer meeloopdagen georganiseerd. Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat dan je gegevens achter.

Locatie

Utrecht Science Park (De Uithof)

Houd me op de hoogte

Video's en verhalen van (oud)studenten

In onderstaande video en verhalen vertellen onze (oud)studenten over hun persoonlijke ervaring met Onderwijswetenschappen aan de UU.

Reyhan Bencan studeert Pedagogische wetenschappen aan de UU. In deze video (02:17) vertelt ze waarom juist deze opleiding zo bij haar past.