Ervaar de opleiding

Lijkt Biologie je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen van studenten én oud-studenten met de opleiding. 

Bachelor Open Dag

Open dag Biologie

Meld je aan voor presentaties en maak kennis met de bacheloropleiding(en) van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs. 

Let op: Biologie neemt enkel deel aan de Open Dag op locatie op zaterdag! 

Voorlichtingsaanbod

  • Voorlichtingen van bacheloropleidingen: algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie, minicollege of labtour. 
  • Informatiemarkt waar je persoonlijk contact hebt met studenten, docenten en studieadviseurs: stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven. 
  • Veel extra activiteiten: maak kennis en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft. 

Volgende Bachelor Open Dagen

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 10 maart (online) en/of zaterdag 11 maart (op locatie). Lees meer over de Bachelor Open Dagen in maart

motionmailapp.com

Herinner mij

De (verplichte) inschrijving voor de Bachelor Open Dagen opent 2,5 week van tevoren. Klik op de onderstaande knoop en we informeren je zodra je je kunt aanmelden:

Herinner mij

Meeloopdag

Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of minicollege, een (computer)practicum en studentvoorlichter Lotte van der Krabben (Biologie) staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer

De eerstvolgende meeloopdagen vinden plaats op:

  • 27 januari 2023 (VOL)
  • 9 februari 2023 (VOL)
  • 22 februari 2023 (VOL)
  • 8 maart 2023
  • 4 april 2023

Aanmelden

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdag aanmelden, indien plek. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht. 

Aanmelden Biologie

Meer informatie

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen Lotte van der Krabben,

Science Behind the Scenes

Benieuwd waar studenten zich tijdens de opleiding mee bezighouden?

Lees meer over de activiteiten

Ervaringen