Faculteit Geesteswetenschappen

Prof. dr. Ismee Tames. Foto: Allard de Witte
27 juni 2015
Tames (1976) bekleedt een nieuwe leerstoel die beoogt om de herinnering aan het verzet levend te houden.
© iStockphoto.com/1001nights
27 juni 2015
Daan Beekers, postdoc-onderzoeker bij de UU, sprak in het radioprogramma Wierook en Pepermunt over zijn proefschrift.
Wende Museum. Photo: Wikimedia Commons/Marie Astrid-Gonzalez
26 juni 2015
Per 1 september is cultuurhistoricus Joes Segal de vaste hoofdconservator van het Wende Museum of the Cold War in Los Angeles.
Prof. dr. Franciska de Jong - foto: Eric Brinkhorst
25 juni 2015
De Jong volgt Steven Krauwer op als directeur van het bureau van Common Language Resources and Technology Infrastructure (CLARIN).
20 juni 2015
De faculteit Geesteswetenschappen benoemt per 1 juli 2015 twee nieuwe hoogleraren.

Prof. Colin Macleod
dinsdag 30 juni 2015 10:00 -
Tijdens deze dag worden methodologische kwesties in de toegepaste ethiek besproken. Ook zal Macleod spreken over de ethische status van kinderen.
Wielrennen: the Female Gaze
dinsdag 30 juni 2015 14:00 -
Kun jij vijf vrouwelijke Nederlandse topwielrenners noemen?
Film 'Soldiers of the Cross' - photo: rsha.anu.edu.au
donderdag 2 juli 2015 15:00 -
Op 2 juli geeft mediawetenschapper Martyn Jolly een lezing over de intermediale Salvation Army recruitment-lezing 'Soldiers of the Cross'.
Publiciteitskaravaan Tour de France © iStockphoto.com/Razvan
vrijdag 3 juli 2015 19:15 -
Mediawetenschapper Eugène van Erven is nauw betrokken bij de voorbereidingen voor deze feestelijke culturele optocht op 3 juli.
Parnassos Nieuwsbrief Tour de France
zaterdag 4 juli 2015 -
Alle UU-gebouwen in de binnenstad zijn gesloten op 4 en 5 juli i.v.m. de Tour de France.
Lees HUMmagazine: uitgebreide nieuwsvoorziening van de faculteit Geesteswetenschappen

Faculteit Geesteswetenschappen