Faculteit Geesteswetenschappen

9 februari 2016
In 'Spiegelungen. Paradigmatisches Erzählen in Wolframs 'Parzival'' onderzoekt Julia Richter de narratieve structuur van 'Parzival' van Wolfram von Eschenbach.
9 februari 2016
Sebregts ontvangt de AVT/ANéLA dissertatieprijs 2015 voor zijn proefschrift over de variatie in uitspraak van de letter r.
© iStockphoto.com/baona
8 februari 2016
Michiel de Lange schreef voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken een essay over hoe burgers zich kunnen identificeren met de ‘smart city’.
Prof. dr. Bert van den Brink
5 februari 2016
Bert van den Brink volgt per 1 augustus 2016 Barbara Oomen op als Dean van University College Roosevelt in Middelburg.
Allard Pierson Museum in Amsterdam. Foto: Wikimedia Commons/Amsterdam Municipal Department for the Preservation and Restoration of Historic Buildings and Sites (bMA)
4 februari 2016
De Graaf is een van de 9 gastconservatoren die een zaal inricht in het Pop-Up Museum van De Wereld Draait Door.