Faculteit Geesteswetenschappen

Mise en scène - Frank Kessler
17 april 2015
In dit boek geeft Frank Kessler een historisch overzicht van de term 'mise-en-scène', van het 19e-eeuwse theater tot het hedendaagse medialandschap.
Caramay Schmelzer wins Eisenhower Thesis Prize 2014
17 april 2015
Caramay Schmelzer (American Studies) heeft de Theodore Roosevelt American History Award (TRAHA) 2015 gewonnen.
Krizia Nardini MA - Photo: mensstudies.org
14 april 2015
De American Men’s Studies Association heeft een Loren Frankel Memorial-beurs toegekend aan PhD-student Krizia Nardini (ICON).
10 april 2015
In een lezing tijdens TEDxAmsterdamED pleitte Hanna Jochmann-Mannak voor een gebruiksvriendelijker Internet voor kinderen.
Prof. dr. Beatrice de Graaf
10 april 2015
Een interview met Beatrice de Graaf, duo-voorzitter van de Nationale Wetenschapsagenda.