Faculteit Geesteswetenschappen

William Bell Scott, Iron and Coal, 1855-60 - Wikimedia Commons
27 februari 2015
Hoe, waar en waarom kwam de Industriële Revolutie op? Daarover is nog verbazend veel onbekend.
Prof. dr. Sandra Ponzanesi
26 februari 2015
Sandra Ponzanesi heeft een ERC-beurs ontvangen om te onderzoeken hoe migrantengemeenschappen andere vormen aannemen door digitale media.
Model Eline van Uden backstage tijdens de Amsterdam Fashion Week. Foto’s Martijn van de Griendt
25 februari 2015
Nrc.next interviewde Eline van Uden, alumna Gender and Ethnicity en oud-model, over de werkomstandigheden voor modellen.
Georg Wilhelm Friedrich Hegel (Wikimedia Commons, Muesse)
24 februari 2015
Annet Goudriaan heeft de NWO Promotiebeurs voor leraren ontvangen. Zij gaat onderzoek doen naar taal en ervaring in het werk van Hegel.
Prof. dr. Geert Buelens
23 februari 2015
Geert Buelens is voor 3 jaar herbenoemd als buitengewoon hoogleraar Nederlandse letterkunde aan de Universiteit Stellenbosch.