Faculteit Geesteswetenschappen

5 december 2016
Thijs Weststeijn, Eric Jorink en Frits Scholten passen voor het eerst de benadering van global art history toe op vroegmoderne Nederlandse kunst.
2 december 2016
Ronald Giphart snapt niet wat er leuk is aan sciencefiction en fantasy. Dan Hassler-Forest legt het hem uit in De Nieuws BV op Radio 1 (1 december).
Laura Cromzigt met haar twee gewonnen bekers
1 december 2016
Bij de Student Research Conference heeft studente Laura Cromzigt de publieksprijs én de hoofdprijs gewonnen in de categorie Taal, cultuur en recht.
29 november 2016
De Utrechtse historici Laurien Crump en Elmar Hellendoorn schreven bijdrages voor de bundel 'Negotiating the Nuclear Non-Proliferation Treaty'.
Pius XI (1857-1939). Source: Wikimedia Commons
28 november 2016
Matteo Brera demonstreert hoe het beleid van het Heilig Officie voornamelijk diende om de katholiseringspogingen van de Heilige Stoel te ondersteunen.

Bron: cegcproject.eu
woensdag 2 november 2016 09:00 tot vrijdag 9 december 2016 22:30
Nu in de bibliotheek Binnenstad de tentoonstelling ‘Levensverhalen uit een wereldwijd conflict. Culturele ontmoetingen tijdens de Eerste Wereldoorlog’.