Faculteit Geesteswetenschappen

Mutual Wave Machine
3 juli 2015
Wat betekent het om ‘op dezelfde golflengte’ te zitten met andere festivalgangers?
Prof. dr. Teun Tieleman
3 juli 2015
Tieleman krijgt een NWO-subsidie voor zijn project ‘Human Nature: Medical and Philosophical Perspectives in the Work of Galen of Pergamum’.
Galileo Galilei in gesprek met twee oude mannen, Stefano della Bella, 1632 - Rijksmuseum
3 juli 2015
Anna-Luna Post gaat onderzoeken hoe de reputatie van Galileo Galilei tot stand kwam en zich ontwikkelde.
Erik Meinema
3 juli 2015
Het project van Erik Meinema heet ‘Religion, Conflict and Peacebuilding in Nigeria. A post-secular perspective on youth peacebuilding.’
Sven Dupré
2 juli 2015
Deze nieuwe leerstoel richt zich op kunstproductie en -consumptie en de inbedding daarvan in de kennisgeschiedenis.

Parnassos Nieuwsbrief Tour de France
zaterdag 4 juli 2015 -
Alle UU-gebouwen in de binnenstad zijn gesloten op 4 en 5 juli i.v.m. de Tour de France.