Faculteit Geesteswetenschappen

Opening academisch jaar EUR, Beatrice de Graaf - foto: Michelle Muus
1 september 2015
Welke rol heeft de wetenschapper en hoe kan de politiek, de institutionele setting, deze rol ondersteunen?
Genomineerden GW scriptieprijzen 2015
25 augustus 2015
Van de 11 voorgedragen scripties maken er nog 6 kans op de jaarlijkse scriptieprijzen van de faculteit Geesteswetenschappen.
Schoolkind schrijft © iStockphoto.com/akajeff
25 augustus 2015
De award werd uitgereikt door de European Association for Research in Learning and Instruction aan Monica Koster en Renske Bouwer
Mutual Wave Machine
21 augustus 2015
Taalwetenschappers Suzanne Dikker en Marijn Struiksma staan in de spotlights met hun onderzoek.
v.l.n.r.: Dr. Henk Pander Maat, prof. dr. Ted Sanders en prof. dr. Leo Lentz
17 augustus 2015
Leo Lentz, Henk Pander Maat en Ted Sanders winnen de Outstanding Article Award van het gerenommeerde internationale tijdschrift Technical Communications.

Festival Oude Muziek 2015, Eventalks
zaterdag 29 augustus 2015 18:30 -
Iedere avond van het festival een korte, inspirerende presentatie van een wetenschapper of kunstenaar met live muziek van Vox Luminis.
parnassos cultuurcentrum cursus zang musical koor
maandag 31 augustus 2015 19:00 -
Kom gratis proeflessen volgen bij Parnassos!
Dr. Ernst van den Hemel
dinsdag 1 september 2015 18:30 -
Dr Ernst van den Hemel spreekt tijdens deze Eventalk, die wordt gehouden in het kader van het Festival Oude Muziek.
dinsdag 1 september 2015 20:00 -
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Maar kunnen we er wel van leren?
Prof. dr. Bob Becking
woensdag 2 september 2015 10:00 -
Becking geeft zijn afscheidscollege na het symposium 'The Unforeseen Utility of the Useless: The Future of Academic Theology'.
Lees HUMmagazine: uitgebreide nieuwsvoorziening van de faculteit Geesteswetenschappen

Faculteit Geesteswetenschappen