Faculteit Geesteswetenschappen

Genomineerden GW scriptieprijzen 2015
25 augustus 2015
Van de 11 voorgedragen scripties maken er nog 6 kans op de jaarlijkse scriptieprijzen van de faculteit Geesteswetenschappen.
Schoolkind schrijft © iStockphoto.com/akajeff
25 augustus 2015
De award werd uitgereikt door de European Association for Research in Learning and Instruction aan Monica Koster en Renske Bouwer
Mutual Wave Machine
21 augustus 2015
Taalwetenschappers Suzanne Dikker en Marijn Struiksma staan in de spotlights met hun onderzoek.
v.l.n.r.: Dr. Henk Pander Maat, prof. dr. Ted Sanders en prof. dr. Leo Lentz
17 augustus 2015
Leo Lentz, Henk Pander Maat en Ted Sanders winnen de Outstanding Article Award van het gerenommeerde internationale tijdschrift Technical Communications.
Prof. dr. Beatrice de Graaf
23 juli 2015
“Het is heel veel werk om alle vragen serieus te bekijken en we zijn er dag en nacht mee bezig, maar ik vind dit de moeite waard.”

Jordi Savall
zaterdag 29 augustus 2015 18:30 -
Dirigent en gambist Jordi Savall spreekt tijdens deze Eventalk, die wordt gehouden in het kader van het Festival Oude Muziek.
Festival Oude Muziek 2015, Eventalks
zaterdag 29 augustus 2015 18:30 -
Iedere avond van het festival een korte, inspirerende presentatie van een wetenschapper of kunstenaar met live muziek van Vox Luminis.
Prof. dr. Rosi Braidotti
zondag 30 augustus 2015 18:30 -
Hoogleraar Rosi Braidotti spreekt tijdens deze Eventalk, die wordt gehouden in het kader van het Festival Oude Muziek.
Dr. Barbara Titus
maandag 31 augustus 2015 18:30 -
Dr Barbara Titus spreekt tijdens deze Eventalk, die wordt gehouden in het kader van het Festival Oude Muziek.
parnassos cultuurcentrum cursus zang musical koor
maandag 31 augustus 2015 19:00 -
Kom gratis proeflessen volgen bij Parnassos!
Lees HUMmagazine: uitgebreide nieuwsvoorziening van de faculteit Geesteswetenschappen

Faculteit Geesteswetenschappen