Faculteit Geesteswetenschappen

Centsprent
4 juli 2015
Jeroen Salman ontvangt subsidie van NWO voor project 'The European dimensions of popular print culture'.
Mutual Wave Machine
3 juli 2015
Wat betekent het om ‘op dezelfde golflengte’ te zitten met andere festivalgangers?
Afbeeldingen van Galenus uit verschillende perioden
3 juli 2015
Tieleman krijgt een NWO-subsidie voor zijn project ‘Human Nature: Medical and Philosophical Perspectives in the Work of Galen of Pergamum’.
Galileo Galilei in gesprek met twee oude mannen, Stefano della Bella, 1632 - Rijksmuseum
3 juli 2015
Anna-Luna Post gaat onderzoeken hoe de reputatie van Galileo Galilei tot stand kwam en zich ontwikkelde.
Erik Meinema
3 juli 2015
Het project van Erik Meinema heet ‘Religion, Conflict and Peacebuilding in Nigeria. A post-secular perspective on youth peacebuilding.’