Faculteit Geesteswetenschappen

28 januari 2015
In het boek 'Playful Identities' onderzoeken o.a. Michiel de Lange, René Glas en Joost Raessens hoe gebruikers digitale media inzetten in identiteitsvorming.
© iStockphoto.com/MivPiv
26 januari 2015
Dit boek verkent de manieren waarop overheden probeerden om publieke steun te verkrijgen en te behouden voor de oorlog in Afghanistan.
Prof. dr. Beatrice de Graaf
26 januari 2015
Beatrice de Graaf: "De agenda moet de ruimte blijven bieden aan verbeelding en aan creatieve dwarsdenkers."
William Shakespeare
24 januari 2015
De Volkskrant interviewde promovenda Iris Casteren van Cattenburch: wat kan Shakespeare ons leren over duurzaamheid?
18 januari 2015
Mediawetenschapper Teresa de la Hera onderzocht hoe reclameboodschappen kunnen worden ingebed in digitale games.

William Shakespeare
vrijdag 30 januari 2015 16:15 -
Iris Casteren van Cattenburch analyseerde de cirkelmetafoor in Shakespeares toneelstukken en gedichten.
Christiaan Huygens en René Descartes
maandag 2 februari 2015 15:00 -
Ada Palmer (University of Chicago) en Mariken Teeuwen (Huygens Instituut / Universiteit Utrecht) zijn de gastsprekers in dit colloquium.
Charlemagne defeating Saxons, British Library Royal MS 16 G VI fol. 133v
dinsdag 3 februari 2015 16:15 -
Promovendus Robert Flierman onderzocht op basis van laatantieke en vroegmiddeleeuwse teksten de beeldvorming rond de Saksen.
dinsdag 3 februari 2015 19:00 -
Dr. Michiel de Lange spreekt op 3 februari in Pakhuis de Zwijger over zijn onderzoeksplatform The Mobile City.
woensdag 4 februari 2015 11:00 -
Ian Wood geeft een lezing over Daniel O’Connell en de 'Irish Question', Joep Leerssen zal spreken over de Ierse hongerstaking.

Faculteit Geesteswetenschappen