Faculteit Geesteswetenschappen

© iStockphoto.com/baona
8 februari 2016
Michiel de Lange schreef voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken een essay over hoe burgers zich kunnen identificeren met de ‘smart city’.
Prof. dr. Bert van den Brink
5 februari 2016
Bert van den Brink volgt per 1 augustus 2016 Barbara Oomen op als Dean van University College Roosevelt in Middelburg.
Allard Pierson Museum in Amsterdam. Foto: Wikimedia Commons/Amsterdam Municipal Department for the Preservation and Restoration of Historic Buildings and Sites (bMA)
4 februari 2016
De Graaf is een van de 9 gastconservatoren die een zaal inricht in het Pop-Up Museum van De Wereld Draait Door.
4 februari 2016
Columbia University's Council for European Studies kent een eervolle vermelding toe aan Knittels boek over de politiek van herinnering aan de Holocaust.
Dr. David Onnekink en dr. Gijs Rommelse
4 februari 2016
Het Scheepvaartmuseum Amsterdam heeft een Dr. Ernst Crone Fellowship toegekend aan David Onnekink en Gijs Rommelse.

dinsdag 9 februari 2016 15:00 -
Kansen en valkuilen van interdisciplinaire samenwerking binnen het focusgebied Game Research.
dinsdag 9 februari 2016 20:15 -
Volgens filosoof prof. dr. Jos de Mul zijn reductionistische benaderingen van de mens problematisch. Hij gaat op zoek naar een alternatieve benadering.
woensdag 10 februari 2016 13:00 -
Dr. Dan Hassler-Forest (Media- en Cultuurwetenschappen, UU) over imagovorming van mensen via o.a. social media. Ben je daar je echte zelf, of je beste zelf?
woensdag 10 februari 2016 20:00 -
Gustaaf Cornelis (Wetenschapsfilosoof, Vrije Universiteit Brussel) over de relatie tussen belangen (macht) en kennisverwerving, –verspreiding en -benutting.