Werken in de IT

Werken in de IT in één minuut

 

Ben je op zoek naar een baan in de IT? Dat kan bij de Universiteit Utrecht op verschillende plekken. Zo kun je gaan werken bij Information and Technology Services (ITS) die organisatiebreed de IT verzorgt, maar je kunt ook aan de slag bij één van de faculteiten die maatwerk leveren voor hun kennisgebieden.

Wil jij ook bijdragen aan een professionele IT community die studenten, onderzoekers, docenten en medewerkers in staat stelt optimaal te presteren? Ben je analytisch, klantgericht en een echte teamplayer en heb je net als wij de ambitie om de IT dienstverlening van de Universiteit Utrecht naar een hoger plan te tillen? Kijk dan snel verder!

Ontmoet collega's

Benieuwd naar je toekomstige collega's? Hieronder vertellen ze meer over hun afdeling en wat hun drijfveren zijn om bij Universiteit Utrecht te werken in de IT.

Carolin Mödinger - Functioneel beheerder, cluster Applications bij ITS

"Ik mag elke dag bijdragen aan het najagen van dromen van studenten"

Carolin werkt bij het Cluster Applications van ITS. Zij adviseert onder andere in de aankoop van software voor onderwijs en onderzoek, het inrichten van de processen rondom onderwijs, en helpt bij het gebruik van de software.


Dick Kampman - Ontwikkelaar ICT bij Faculteit Bètawetenschappen

"We staan dichtbij studenten, docenten en onderzoekers"

Dick werkt bij de Faculiteit Bètawetenschappen. Hij ontwikkelt applicaties voor de faculteit. Sommige applicaties die hij ontwikkeld heeft, worden ook bij andere faculiteiten gebruikt.


Wouter Wierenga - Afdelingshoofd CSS, cluster Infrastructure bij ITS

"We zoeken naar bevlogen mensen met hart voor wat wij doen, en goed zijn in wat zij doen. Die gaan voor kwaliteit, met een achtergrond in IT"

Wouter was tot voorkort afdelingshoofd CSS. Hij vertelt over deze afdeling en over de samenwerking met andere afdelingen om tot een goede dienstverlening te komen.

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende clusters doen binnen ITS, of wat werken bij de ICT bij één van de faculteiten inhoudt? Kijk dan het filmpje hiernaast.

Werken bij de universiteit