Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie ziet u hieronder staan. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl. U kunt ook nieuws van de gehele Universiteit Utrecht bekijken.

Javier Cuoso en Koningin Maxima
19 mei 2015
De Chileense Professor Javier Couso sprak gisteren zijn inaugurele rede uit als hoogleraar op de Prince Claus Chair in Development and Equity.
Logo Kiesraad
18 mei 2015
Prof. dr. Remco Nehmelman is benoemd tot lid van de Kiesraad.
NWO subsidiie
18 mei 2015
Zowel dr. Caelesta Braun als dr. Thomas Schillemans hebben een VIDI subsidie van NWO in de wacht gesleept.
Dit is het winnende team (studenten van de LLM Public International Law)
18 mei 2015
Universiteit Utrecht wint de prijs voor de beste mondelinge presentatie tijdens de 2015 Telders International Law Moot Court Competition.
Professor Boele Woelki
11 mei 2015
Universiteit van Lausanne verleent eredoctoraat aan Katharina Boele-Woelki.
© iStockphoto.com/BeholdingEye
7 mei 2015
Buikema, Buyse en Robben: “Het dwepen met het 'samen' vormgeven van de Wetenschapsagenda verhult een proces van in- en uitsluiting”.
B&O studenten
23 april 2015
In de afgelopen weken hebben B&O studenten nadrukkelijk laten zien dat zij een bijdrage willen leveren aan de samenleving.
Researchproject B&O studenten 2015
23 april 2015
B&O studenten gaan in Brazilië de effecten van het WK Voetbal en de Olympische Spelen op de samenleving onderzoeken
Science & Fiction: wie is integer
13 april 2015
Op 12 mei gaat de filmreeks Science & Fiction: Wie is integer? van start. Met o.a. decaan prof. mr. Annetje Ottow en prof. dr. Peter Leisink.
9 april 2015
Ook dit jaar heeft het team van de Universiteit Utrecht met succes deelgenomen aan de Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot.
REBO/RGL Klimaatverandering
2 april 2015
Nederland nog niet voldoende voorbereid op klimaatverandering.