Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

De waardenvolle club
1 december 2016
Volgens het promotieonderzoek van Frank van Eekeren is het tijd voor een nieuw ideaaltype voetbalorganisatie: de Waardenvolle club.
prof. Brigitte Unger, Universiteit Utrecht
23 november 2016
Onder leiding van prof. Brigitte Unger van de Universiteit Utrecht is deze maand het grote Europese onderzoeksproject COFFERS van start gegaan
15 november 2016
Kees van den Bos legt uit dat wie interviewt een wereld van verschil maakt.
Jan-Willem van der Roest
10 november 2016
De Boymansprijs 2016 voor de beste dissertatie op het gebied van lichamelijke opvoeding, sport en recreatie is toegekend aan Jan-Willem van der Roest.
UCWOSL report HWBP
7 november 2016
Het Utrecht Centre for Water, Oceans and Sustainability Law voerde een water governance assessment uit in het kader van het Hoogwaterbeschermingsprogramma.
Hoogleraren Rechtsgeleerdheid  Kramer en Blok
3 november 2016
Benoeming Prof. dr. Xandra Kramer tot hoogleraar Internationaal Privaatrecht en Dr. mr. Peter Blok tot hoogleraar Octrooirecht en privacy.
2 november 2016
In het Europees Parlement heeft prof. dr. Cedric Ryngaert deelgenomen aan een openbare hoorzitting over IS.
This course was developed by Antoine Buyse, Janneke Gerards and Paulien de Morree of Utrecht Law School
26 oktober 2016
Op 14 november 2016 start de Universiteit Utrecht met een Massive Open Online Course over 'Human Rights for Open Societies'.

Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie