Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

EMp Ordners
31 augustus 2016
Executive onderwijs binnen de de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie heeft nu een eigen huisstijl-variant.
EGPA 2016 Foto Milagro Elstak
30 augustus 2016
Van 24 t/m 26 augustus organiseerden het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) en het departement Rechtsgeleerdheid de EGPA Conference 2016.
Rosa Koenraadt in Parool
29 augustus 2016
Criminoloog Rosa Koenraadt vertelde in Het Parool over haar promotieonderzoek naar het gebruik en de verkoop van illegale geneesmiddelen.
Mr Zeid Ra’ad Al Hussein (United Nations High Commissioner for Human Rights)
29 augustus 2016
Mr Zeid Ra’ad Al Hussein, Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties, verzorgt de jaarlijkse SIM Peter Baehr-lezing op 3 september.
8 augustus 2016
Masterstudent Recht en onderneming en oud ULC-er Antoine Steenkamer genomineerd voor de prijs van bijzondere bestuurlijke en maatschappelijke verdiensten.
1 augustus 2016
Scholten is als universitair docent verbonden aan het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht.
15 juli 2016
Onderzoekers van de Universiteiten Utrecht (UCWOSL) en Tilburg constateren achterblijvend rijksbeleid bij verbetering waterkwaliteit
14 juli 2016
Het Betweter Festival: Een gloednieuw science-festival voor iedereen die buiten de gebaande paden wil denken.

Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie