Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Crowd Simulation Table
21 september 2016
De Universiteit Utrecht pakt tijdens het Weekend van de Wetenschap uit met een afwisselend programma voor iedereen.
20 september 2016
Nieuwe donorwet zorgt voor opschudding
De Nationale Wetenschapsagenda.
15 september 2016
Alle Nederlanders kregen vorig jaar de uitnodiging om vragen in te dienen voor de Nationale Wetenschapsagenda. Hoe nu verder?
prof. dr. Elaine Mak
8 september 2016
De Commissie rechtseenheid bestuursrecht, waarin o.a. prof. dr. Elaine Mak, heeft een rapport uitgebracht met voorstellen om de rechtseenheid te bevorderen.
logo's AHRI en SIM
8 september 2016
De Association of Human Rights Institutes (AHRI) heeft de Verklaring van Utrecht inzake Academisch Vrijheid aangenomen.
Antoine Steenkamer.
6 september 2016
Rechtenstudent Antoine Steenkamer is met zijn project Spelendergrijs de winnaar van de prijs voor Bijzondere Verdiensten 2016.
EMP Ordners
31 augustus 2016
Executive onderwijs binnen de de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie heeft nu een eigen huisstijl-variant.
EGPA 2016 Foto Milagro Elstak
30 augustus 2016
Van 24 t/m 26 augustus organiseerden het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) en het departement Rechtsgeleerdheid de EGPA Conference 2016.

Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie