Onderwijs

De onderwijsvisie van de Universiteit Utrecht gaat uit van een uitdagend studieklimaat en onderwijs dat recht doet aan verschillende ambities en talenten van studenten. Opleidingen bieden persoonlijk, activerend en kleinschalig onderwijs en een goede begeleiding.

Actueel
REBO/RGL Team Telders International Law Moot Court 2015
Studenten Rechtsgeleerdheid winnen nationale ronde in Telders International Law Moot Court

Op maandag 23 maart heeft het team van de Universiteit Utrecht de nationale ronde gewonnen van de 2015 Telders International Law Moot Court Competition. De nationale ronde werd georganiseerd door Campus Den Haag (Universiteit Leiden).

Keuzegids masters
Universiteit Utrecht veertien keer in top in de Keuzegids 2015

In de Keuzegids Masters 2015 staat de Universiteit Utrecht veertien keer op de eerste plek. Dat blijkt uit de Keuzegids die op woensdag 25 maart verschijnt. Tot deze masters behoren twintig masterprogramma's van de Universiteit Utrecht.

Nieuws

Prof. dr. Frits van Oostrom
30 maart 2015
Zowel NRC als ScienceGuide plaatsten de (verkorte) rede van Frits van Oostrom, die hij uitsprak tijdens de Dies Natalis op 26 maart 2015.
26 maart 2015
Zeven masters van de faculteit Geesteswetenschappen zijn als beste beoordeeld ten opzichte van vergelijkbare masters in Nederland.
Keuzegids
25 maart 2015
Veertien masters van de Universiteit Utrecht zijn als beste beoordeeld ten opzichte van vergelijkbare masters in Nederland.

Pagina's

RSS

Agenda

31 maart 2015 20:00 -
Filosoof Peter Bieri, beter bekend als romancier Pascal Mercier (van o.a. Nachttrein naar Lissabon), gaat in discussie met prof. Joep Dohmen.
Beeldhouwwerk "Der moderne Buchdruck" op de Bebelplatz in Berlijn. Foto: Wikimedia Commons
2 april 2015 19:15 -
In de avondcursussen van de reeks 'Bücher lesen und sehen – intermediale Lektüren' verzorgen germanisten van vier universiteiten lezingen.
© iStockphoto.com/Artpilot
8 april 2015 13:15 -
Kiene Brillenburg Wurth, Sara Espi en Inge van de Ven bespreken hoe het literaire medium op zowel analoog als digitaal niveau zichzelf nog steeds ontwikkelt.

Pagina's

RSS
breaker, onderwijs, landingspagina

Onderwijs