Onderwijs

De onderwijsvisie van de Universiteit Utrecht gaat uit van een uitdagend studieklimaat en onderwijs dat recht doet aan verschillende ambities en talenten van studenten. Opleidingen bieden persoonlijk, activerend en kleinschalig onderwijs en een goede begeleiding.

Actueel
uitgelicht 3. masteravond, onderwijs
Masteravond 4 februari 2015

Weet jij al welke master je wil gaan volgen? Bezoek de Masteravond op woensdag 4 februari 2015 vanaf 17:00 uur en maak kennis met de Utrechtse opleidingen. Naast de voorlichtingsrondes zijn er informatiemarkten waar je al je vragen kunt voorleggen aan docenten, studenten, alumni of studieadviseurs.

Leren van topbestuurders

Meld je nu aan voor de Carrièredag op 5 februari en leer de kneepjes van het vak van topbestuurders als Wiebe Draijer (Rabobank) en Marije Hulshof (Royal Haskoning DHV). Studenten en bedrijven hebben de kans om elkaar te ontmoeten via workshops, presentaties, de bedrijvenmarkt en individuele gesprekken.

Nieuws

17 januari 2015
Prof. dr. Joris van Eijnatten (Cultuurgeschiedenis) krijgt een subsidie voor leer-werkplaatsen voor studenten in de redactie en productie van een tijdschrift.
Lea ter Meulen, campuscolumnist DUB
17 januari 2015
Lea ter Meulen, masterstudente Taalwetenschappen en Neuropsychologie, heeft de jaarlijkse columnwedstrijd van DUB gewonnen.
Koran lezen © iStockphoto.com/Scrofula
15 januari 2015
ND-journalist Peter Bergwerff bezocht tijdens een meeloopdag van de bachelor Islam en Arabisch een college van dr. Welmoet Boender.

Pagina's

RSS

Agenda

Globe in hand
4 februari 2015 17:00 -
Open dag over de masteropleidingen van de Universiteit Utrecht.
Informatiemarkt tijdens Masteravond
4 februari 2015 17:00 -
Op de Masteravond van 4 februari 2015 geven alle masters van Geesteswetenschappen voorlichtingsrondes op de Drift.
5 februari 2015 09:00 -
Start nascholing: workshop Breng lijn in je NLT programma

Pagina's

RSS
breaker, onderwijs, landingspagina

Onderwijs