Onderwijs

De onderwijsvisie van de Universiteit Utrecht gaat uit van een uitdagend studieklimaat en onderwijs dat recht doet aan verschillende ambities en talenten van studenten. Opleidingen bieden persoonlijk, activerend en kleinschalig onderwijs en een goede begeleiding.

Actueel
Inschrijving Utrechtse Introductietijd (UIT) geopend

Vanaf 11 mei 2015 is het mogelijk om je in te schrijven voor de Utrechtse Introductietijd (UIT). De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende studenten die in Utrecht gaan studeren. Jaarlijks nemen er rond de 3800 studenten deel aan dit evenement. Dit jaar zal de UIT plaatsvinden van 10 t/m 13 augustus.

Keuzegids masters
Universiteit Utrecht veertien keer in top in de Keuzegids 2015

In de Keuzegids Masters 2015 staat de Universiteit Utrecht veertien keer op de eerste plek. Dat blijkt uit de Keuzegids die op woensdag 25 maart verschijnt. Tot deze masters behoren twintig masterprogramma's van de Universiteit Utrecht.

Nieuws

12 mei 2015
Schrijf je nu in voor de UIT 2015.
Dr. Ria van der Lecq
24 april 2015
Dr. Ria van der Lecq (Liberal Arts and Sciences) ontving op 24 april 2015 een onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Onderwijsgebouw
20 april 2015
Nieuw onderwijsgebouw voor de faculteiten Bètawetenschappen, Geowetenschappen en Geneeskunde

Pagina's

RSS

Agenda

1 juni 2015 13:30 -
UU, UMCU en de Technische Universiteit Eindhoven werken samen in de vorm van een strategische alliantie. Elk jaar organiseren de partners een evenement samen.
Beeldhouwwerk "Der moderne Buchdruck" op de Bebelplatz in Berlijn. Foto: Wikimedia Commons
4 juni 2015 19:15 -
In de avondcursussen van de reeks 'Bücher lesen und sehen – intermediale Lektüren' verzorgen germanisten van vier universiteiten lezingen.
Gilles Deleuze
5 juni 2015 09:00 -
Tijdens dit symposium wordt Deleuzes filosofie aangewend om het esthetische domein te bestuderen - met een focus op het snijvlak van theorie en praktijk.

Pagina's

RSS
breaker, onderwijs, landingspagina

Onderwijs