Onderwijs

De onderwijsvisie van de Universiteit Utrecht gaat uit van een uitdagend studieklimaat en onderwijs dat recht doet aan verschillende ambities en talenten van studenten. Opleidingen bieden persoonlijk, activerend en kleinschalig onderwijs en een goede begeleiding.

Actueel
Vrijwilligers UIT gezocht

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT zoekt vrijwilligers o.a. in de vorm van eventmanagers, UITband en UITDJ. Aanmelden kan tot  en met 22 maart 2015. De UIT is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende studenten die in Utrecht gaan studeren. De UIT 2015 vindt plaats van maandag 10 tot en met donderdag 13 augustus 2015. 

Biofabrication research master

De Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC) bieden vanaf september 2015 een tweejarige research master Biofabrication aan. Het is de eerste master ter wereld waarin studenten leren om weefsel te printen. 

Nieuws

Universiteitsbibliotheek Uithof
16 februari 2015
Toegangsproblemen met zoeksystemen, digitale tijdschriften of e-books? Dit komt mogelijk door tijdelijke werkzaamheden om Eduroam uit te breiden.
17 januari 2015
Prof. dr. Joris van Eijnatten (Cultuurgeschiedenis) krijgt een subsidie voor leer-werkplaatsen voor studenten in de redactie en productie van een tijdschrift.
Lea ter Meulen, campuscolumnist DUB
17 januari 2015
Lea ter Meulen, masterstudente Taalwetenschappen en Neuropsychologie, heeft de jaarlijkse columnwedstrijd van DUB gewonnen.

Pagina's

RSS

Agenda

Hutac
28 februari 2015 13:30 -
Do you want to learn all the tricks of successful debating from the former Dutch Debating Champion? Come and enjoy an interactive and challenging workshop.
3 maart 2015 19:15 -
Tijdens de Postcolonial Film Series-avond op 3 maart zal de film 'Half of a Yellow Sun' worden geïntroduceerd door prof. dr. Sandra Ponzanesi.
3 maart 2015 20:00 -
Hoe duurzaam zijn de westerse opvattingen over bezit? En wat kunnen we leren van andere culturen? Met o. a. dr. Lucien van Liere.

Pagina's

RSS
breaker, onderwijs, landingspagina

Onderwijs