Leerlingen voorbereiden op wetenschappelijk onderwijs: academische vaardigheden

Je wilt je leerlingen goed voorbereiden op een universitaire studie. Welke academische vaardigheden (of ‘21st century skills’) verwacht de universiteit? En hoe kun je vwo-leerlingen hierop voorbereiden? We gaan in op het bevorderen van een kritische houding en schrijf- en onderzoeksvaardigheid. Je leert de ver­schillende academische vaardigheden in te passen in het eigen vak, met de bijbehorende didactiek (feedback en werkvormen). Een goede basis die je in staat stelt om te differentiëren.

Bestemd voor:
Docenten bovenbouw vwo
Startmoment(en):
In overleg
Aanbieder:
Onderwijsadvies & Training
Prijs: Dit bedrag is vrijgesteld van btw
Afhankelijk van de maatwerkafspraken
Bijzonderheden:

Dit betreft maatwerk

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Over Onderwijsadvies & Training

De onderwijsadviseurs van Onderwijsadvies & Training dragen bij aan de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs. Dit doen zij door het vertalen van wetenschappelijke inzichten naar de dagelijkse praktijk van het onderwijsveld. Wij bieden trainingen en maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven advies over leren in organisaties. Maak kennis met ons.

Secretariaat Onderwijsadvies & Training
onderwijsadviesentraining@uu.nl