Leerlingen voorbereiden op wetenschappelijk onderwijs: academische vaardigheden

Je wilt je leerlingen goed voorbereiden op een universitaire studie. Welke academische vaardigheden verwacht de universiteit? In dit traject leer je hoe je leerlingen kunt stimuleren om kritisch te lezen, de kern uit teksten te halen en vast te stellen of een bewering goed onderbouwd is. Ook leer je hoe je goede schrijfopdrachten maakt, waarbij leerlingen kritisch nadenken over de inhoud en tegelijkertijd hun schrijfvaardigheid verbeteren. Je werkt aan opdrachten die je direct kunt toepassen in je lessen.

Bestemd voor:
Docenten bovenbouw vwo
Startmoment(en):
In overleg
Aanbieder:
Onderwijsadvies & Training
Prijs:  Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.
Afhankelijk van de maatwerkafspraken
Bijzonderheden:

Dit betreft maatwerk

Online, face-to-face of blended?

Ons aanbod kan online, face-to-face of blended worden verzorgd. Onderstaande inhoud is gebaseerd op face-to-face contact. Mocht de activiteit (gedeeltelijk) online worden verzorgd, dan wordt het aanbod waar nodig aangepast zodat het online goed tot z’n recht komt en tot vergelijkbare leerresultaten leidt. Uiteraard worden de aanpassingen afgestemd met de aanvrager.

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Ik heb belangstelling

Over Onderwijsadvies & Training

Onderwijsadvies & Training ondersteunt onderwijsprofessionals gedurende hun hele loopbaan. Wij bieden maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven advies over leren in organisaties. We verbinden kennis uit de wetenschap met de onderwijspraktijk, om tot nieuwe perspectieven te komen. Meer over ons.

Secretariaat Onderwijsadvies & Training
onderwijsadviesentraining@uu.nl