Contact en aanmelden Leiderschap in Cultuur Zeeland en Brabant (LinC ZeeBra)

Toelatingsvoorwaarden

Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring en je wilt je skills op het gebied van zakelijk leiderschap ontwikkelen. Je werkt in de culturele sector binnen de provincie Zeeland of Brabant of wil graag een carrièreswitch maken naar het culturele veld. Je hebt de ambitie en potentie om de sector te veranderen en vernieuwen door er actief aan bij te dragen. Je hebt een hbo- of universitaire opleiding gedaan of hebt een vergelijkbaar denk- en werkniveau.

Als deelnemer aan LinC ZeeBra:

  • Heb je een brandende motivatie om het leerprogramma te willen volgen.
  • Sta je open voor en ben je bereid om te leren, om standpunten, meningen en andere mentale modellen ter discussie te stellen, je handelingsrepertoire uit te breiden en ben je bereid om nieuwe werk- en denkwijzen uit te proberen.
  • Wil je in je eigen ontwikkeling en die van de culturele en creatieve sector investeren en ben je hiervoor bereid om genereus om te gaan met je netwerk en diensten.
  • Beschik je over de creativiteit en het innovatieve vermogen om buiten de grenzen van je eigen werkcontext en vraagstukken te kijken.
  • Heb je voldoende tijd om het programma te volgen (reken op ongeveer één dag per week) en ben je aanwezig bij de verplichte bijeenkomsten.

Intakeprocedure

Vooraf vindt een gezamenlijk intakegesprek plaats, om te kijken of het programma aansluit op jouw ervaring en opleidingswensen. 

Op basis van de intakegesprekken wordt een zo divers mogelijke groep van maximaal 20 deelnemers samengesteld, 10 uit Zeeland en 10 uit Noord-Brabant. Definitieve inschrijving volgt daarna.

Aanmelddeadline

De aanmelddeadline voor de aankomende editie van LinC ZeeBra (september 2023) is inmiddels verstreken. Wil je op de hoogte blijven van dit programma? Meld je dan aan via het onderstaande interesseformulier.

Kosten

Eigen bijdrage 3000,-. Middels diverse individuele arrangementen kan het mogelijk zijn een deel van de kostprijs vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via Werktuig PPOFonds Podiumkunsten, je eigen gemeente of lokale fondsen.

Houd me op de hoogte

Certificaat

Bij een succesvolle afronding van het programma ontvang je een certificaat van de Universiteit Utrecht als bewijs van deelname.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met Wiebke de Jongh via LinC@uu.nl of 06-185 097 43. Wij helpen je graag!