Theaterzaal

Parnassos Theaterzaal_124_2
Theaterzaal

GESCHIKT VOOR:

Voorstellingen of plenaire bijeenkomsten

Huur van de theaterzaal is inclusief kleedruimte 117.

Afmetingen speelvloer:

7,45 (breedte) bij 8,45 meter (diepte)
(exclusief coulissen: 7,90 bij 10,75 meter. Coulissen bestaan uit nachtblauw gordijn aan de zijkanten en achterkant. Geen voordoek)

Tribune:

De oplopende tribune biedt plaats aan maximaal 102 personen.

LET OP: Vanwege Covid-19 is het maximum aantal personen tijdelijk aangepast. Neem contact op met afdeling beheer via verhuur.parnassos@uu.nl voor de actuele capaciteit.

Voorzieningen:

Aanvullende materialen, zoals microfoon, beamer en laptop zijn extra te huren. Zie de prijslijst zaalverhuur voor de mogelijkheden.

Bijhuren van de bar:

Als je theaterzaal huurt, is het mogelijk om de bar erbij te huren tegen omzetgarantie. Kijk voor de prijzen op onze prijslijst zaalverhuur. Of neem voor meer informatie over de mogelijkheden rechtstreeks contact met ons op via verhuur.parnassos@uu.nl of 030-253 8448 (bereikbaar dinsdag t/m vrijdag, bij voorkeur ´s morgens bellen).

Prijzen:

Een overzicht van de prijzen voor zalen en faciliteiten vind je op de prijslijst zaalverhuur.

GEÏNTERESSEERD?

Vul het aanvraagformulier voor de theaterzaal in om direct een aanvraag te doen. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen via verhuur.parnassos@uu.nl of bel 030-253 8448 (bereikbaar maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag).