Cursussen

Nieuwe en vertrouwde gezichten, dit najaar kunnen we elkaar eindelijk weer zien en samen mooie dingen maken! Parnassos heeft vanaf 27 september weer een inspirerend en veelzijdig nieuw cursusprogramma voor je. Kies in het cursusoverzicht je favoriete cursus en schrijf je meteen in!

Zien we je in september? We kunnen haast niet wachten!

Voucher voor UU-studenten

Ben je student aan Universiteit Utrecht? Dan heb je dit voorjaar een lentepakket van de universiteit ontvangen. Daarmee kan je onder meer kiezen voor €30 korting op een cursus bij Parnassos. Heb jij een cursus gevonden waarvoor je je voucher wil inzetten? Schrijf je dan meteen online in! Vul in het betaalscherm je vouchercode in, dan wordt de korting direct verrekend. Je kunt je ook aan de balie inschrijven.

Covid-19

Parnassos doet er alles aan om je bezoek aan Parnassos veilig te maken. Het pand is zo ingericht dat overal 1,5 meter afstand houden mogelijk is. Het maximum aantal deelnemers per cursus is aangepast of de cursus vindt plaats in een grotere ruimte. Naast de maatregelen die Parnassos heeft getroffen, rekenen we ook op de medewerking van onze bezoekers. Zo verzoeken we je te letten op het houden van 1,5 meter afstand, de routing in het gebouw te volgen en de richtlijnen van ons personeel op te volgen. Draag een mondkapje in de gangen. Zodra je in het lokaal of repetitieruimte zit mag je je mondkapje afdoen.

Lees voor meer informatie de FAQ rondom Covid-19 en de aanvullende cursusvoorwaarden rondom Covid-19.

Vragen?

Heb je vragen over cursussen of inschrijven? Kijk dan eerst eens bij de FAQ of jouw vraag erbij staat.