Cursussen

Parnassos Beeldend Illustreren

We mogen weer! Vanaf 19 november is Parnassos ook weer open voor groepscursussen! Lopende cursussen die gestart zijn in Parnassos gaan vanaf deze datum weer verder in Parnassos.

Maar er is ook een tegenvaller. Er zijn nieuwe maatregelen opgesteld door het RIVM en de overheid omtrent zingen in groepsverband. Omdat een verhoogd transmissierisico niet kan worden uitgesloten is zingen met meer dan twee personen niet meer toegestaan (m.u.v. professionele zangers). Dit betekent dat de zangcursussen (m.u.v. privéles) helaas niet kunnen worden hervat. Cursisten van deze cursussen ontvangen hierover nadere informatie.

Kijken jullie ook zo uit naar 2021? Parnassos wel! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe cursusseizoen dat begin maart start. De cursusinschrijving start op 14 december. Kies je favoriete cursus en schrijf je in. Dan heb je meteen iets om naar uit te kijken!

Wil je zo lang niet wachten? Er starten nog een paar cursussen in december en januari. Kijk hieronder welke cursussen binnenkort van start gaan en schrijf je nog snel in!

Cursussen die binnenkort van start gaan

Parnassos doet er alles aan om je bezoek aan Parnassos veilig te maken. Het pand is zo ingericht dat overal 1,5 meter afstand houden mogelijk is. Het maximum aantal deelnemers per cursus is aangepast of de cursus vindt plaats in een grotere ruimte. Naast de maatregelen die Parnassos heeft getroffen, rekenen we ook op de medewerking van onze bezoekers. Zo verzoeken we je in het pand een mondkapje te dragen (in het lokaal mag je het afzetten), de routing in het gebouw te volgen en de richtlijnen van ons personeel op te volgen.

Lees voor meer informatie de FAQ rondom Covid-19 en de aanvullende cursusvoorwaarden rondom Covid-19.

Vragen?

Heb je vragen over cursussen of inschrijven? Kijk dan eerst eens bij de FAQ of jouw vraag erbij staat.