Cursussen

Parnassos cursus zang

Ben je ook zo toe aan mensen zien en mooie dingen maken? Met een cursus bij Parnassos kun je dan je hart helemaal ophalen! Op 27 september is het nieuwe cursusseizoen bij Parnassos gestart. Kijk in het overzicht van de cursussen die binnenkort van start gaan en schrijf je snel in! 

Zien we je binnenkort? We kunnen haast niet wachten!

Cursussen die binnenkort van start gaan

Voucher voor UU-studenten

Ben je student aan Universiteit Utrecht? Dan heb je dit voorjaar een lentepakket van de universiteit ontvangen. Daarmee kan je onder meer kiezen voor €30 korting op een cursus bij Parnassos. Heb jij een cursus gevonden waarvoor je je voucher wil inzetten? Schrijf je dan meteen online in! Vul in het betaalscherm je vouchercode in, dan wordt de korting direct verrekend. Je kunt je ook aan de balie inschrijven.

Covid-19

Inmiddels kun je je lessen zonder beperkingen in Parnassos volgen. Anderhalve meter afstand houden is niet meer nodig. In de lokalen laten we de markeringen die anderhalve meter afstand aanduiden wel zitten, zodat wie wil voldoende afstand kan bewaren. Ook een mondkapje is niet meer nodig, maar voel je vrij een mondkapje te dragen als je dat prettiger vindt.

Omdat je deel uitmaakt van de universitaire gemeenschap, hoef je de CoronaCheck-app niet te laten zien bij binnenkomst.

Lees voor meer informatie de FAQ rondom Covid-19 en de aanvullende cursusvoorwaarden rondom Covid-19.

Vragen?

Heb je vragen over cursussen of inschrijven? Kijk dan eerst eens bij de FAQ of jouw vraag erbij staat.