Cursussen

Goed nieuws: Parnassos is weer open voor alle groeps- en privécursussen! Alle cursussen voor het lopende seizoen zijn inmiddels gestart. Vanaf 1 juli kun je je weer inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen dat start in september. Zet het alvast in je agenda! Kun je niet zo lang wachten? Schrijf je dan in voor een zomercursus!

Voucher voor UU-studenten

Ben je student aan Universiteit Utrecht? Dan heb je onlangs een lentepakket van de universiteit ontvangen. Daarmee kan je onder meer kiezen voor €30 korting op een cursus bij Parnassos. Vanaf 1 juli kun je je inschrijven voor de najaarscursussen die vanaf september starten. Heb jij een cursus gevonden waarvoor je je voucher wil inzetten? Schrijf je dan meteen online in! Vul in het betaalscherm je vouchercode in, dan wordt de korting direct verrekend. Vanaf 1 juli kun je je ook aan de balie inschrijven.

 

Covid-19

Parnassos doet er alles aan om je bezoek aan Parnassos veilig te maken. Het pand is zo ingericht dat overal 1,5 meter afstand houden mogelijk is. Het maximum aantal deelnemers per cursus is aangepast of de cursus vindt plaats in een grotere ruimte. Naast de maatregelen die Parnassos heeft getroffen, rekenen we ook op de medewerking van onze bezoekers. Zo verzoeken we je in het pand een mondkapje te dragen (in het lokaal mag je het afzetten), de routing in het gebouw te volgen en de richtlijnen van ons personeel op te volgen.

Lees voor meer informatie de FAQ rondom Covid-19 en de aanvullende cursusvoorwaarden rondom Covid-19.

Vragen?

Heb je vragen over cursussen of inschrijven? Kijk dan eerst eens bij de FAQ of jouw vraag erbij staat.