Cursussen

Het lijkt weer de goede kant op te gaan, want sinds 28 april mogen we weer privélessen geven in ons pand! De groepscursussen gaan nog even online verder, tot we groen licht krijgen om ook die weer in Parnassos te mogen hervatten. 

Wil jij graag iets doen waar je blij van wordt en door geïnspireerd raakt? Vanaf mei start er nog een aantal cursussen! Alle groepscursussen starten online. Zodra het weer kan hervatten we zoveel mogelijk cursussen fysiek in Parnassos. In dit overzicht zie je welke cursussen binnenkort van start gaan

Voucher voor UU-studenten

Ben je student aan Universiteit Utrecht? Dan heb je onlangs een lentepakket van de universiteit ontvangen. Daarmee kan je onder meer kiezen voor €30 korting op een cursus bij Parnassos. Heb jij een cursus gevonden waarvoor je je voucher wil inzetten? Schrijf je dan meteen online in! Vul in het betaalscherm je vouchercode in, dan wordt de korting direct verrekend. Zolang de lockdown van kracht is, kun je je niet aan de balie inschrijven. Heb je problemen met je online inschrijving of kun je niet via iDeal betalen? Mail dan naar info.parnassos@uu.nl. Als het nodig is, kun je zo een afspraak maken met de cursusadministratie om je aan de balie te komen inschrijven. 

Je kunt je voucher natuurlijk ook nog even bewaren voor het volgende cursusseizoen dat start in september. We gaan ervan uit dat we dan weer als vanouds met alle cursussen in Parnassos van start kunnen gaan. De inschrijving voor de najaarscursussen start op 1 juli.

 

Covid-19

Parnassos doet er alles aan om je bezoek aan Parnassos veilig te maken. Het pand is zo ingericht dat overal 1,5 meter afstand houden mogelijk is. Het maximum aantal deelnemers per cursus is aangepast of de cursus vindt plaats in een grotere ruimte. Naast de maatregelen die Parnassos heeft getroffen, rekenen we ook op de medewerking van onze bezoekers. Zo verzoeken we je in het pand een mondkapje te dragen (in het lokaal mag je het afzetten), de routing in het gebouw te volgen en de richtlijnen van ons personeel op te volgen.

Lees voor meer informatie de FAQ rondom Covid-19 en de aanvullende cursusvoorwaarden rondom Covid-19.

Vragen?

Heb je vragen over cursussen of inschrijven? Kijk dan eerst eens bij de FAQ of jouw vraag erbij staat.