Leiderschap in Cultuur (LinC)

Leiderschap in Cultuur (LinC) is een programma voor en door leiders in de culturele sector. Culturele leiders krijgen de mogelijkheid hun leiderschap, visie en innovatief vermogen verder te ontwikkelen. Leidinggevenden, ondernemers en cultuurmakers buigen zich in LinC over ontwikkelingen en trends, samenwerking, nieuwe businessmodellen en persoonlijk leiderschap.

Onderaan deze pagina staat een overzicht van de verschillende edities van LinC

  • Bestemd voor: 
    Leidinggevenden, cultuurmakers en managers van grote en kleine culturele instellingen en anderen met een sleutelpositie binnen de culturele sector: kunsten, creatieve industrie, omroepen, archieven, bibliotheken en erfgoed.
  • Aanbieder:
    Executive onderwijs faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie
  • Prijs:
    Verschilt per programma. Middels diverse individuele arrangementen kan het mogelijk zijn een deel van de kostprijs vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via Werktuig PPO, je eigen gemeente of lokale fondsen.

Binnenkort van start

Klik op onderstaande button als je door ons op de hoogte wilt worden gehouden over startdata van de LinC-cursussen die momenteel niet in aanbod zijn.

Houd me op de hoogte

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mail naar LinC@uu.nl.  Wij helpen je graag.

Inspirerend om samen met andere artistiek leiders en makers elkaars werk conceptueel te duiden en ervaringen uit te wisselen. Dat heeft geleid tot nieuwe (persoonlijke) inzichten, nieuwe verbindingen en hele mooie ontmoetingen!

- Jurgen van Tolie, van Stichting IVAK, volgde LinC Artistiek