Data en aanmelden Intergemeentelijk ondernemerschap

Door het gegeven van de onzekere coronaomstandigheden en omdat onze inschatting is dat de leeropbrengst, het plezier en het didactisch concept het beste in fysieke bijeenkomsten tot hun recht komen, wordt deze cursus verplaatst naar een later moment in 2022.

Het minimum aantal deelnemers voor deze masterclass is 12, het maximum 25.

  Locatie

  De bijeenkomsten zijn in de Spinoza Hall op de University Campus in Utrecht. Parkeren op deze locatie is beperkt mogelijk. Dicht in de buurt gaat dat heel makkelijk: https://www.uu.nl/pr-utrecht-science-park.
  Let op: de laatste bijeenkomst is bij UBR in Tiel.

  De bijeenkomsten zijn fysiek tenzij de omstandigheden een digitale vorm noodzakelijk maken. Deelnemers ontvangen ruim voor aanvang de benodigde logistieke informatie.

  Certificaat van deelname

  Deelnemers krijgen na afloop van de leergang een ‘edubadge’ van de Universiteit Utrecht: een digitaal certificaat dat gedeeld kan worden op LinkedIn. Naast de edubadge zal een papieren certificaat toegekend worden.

  Voor het verkrijgen van (studie-/opleidings)punten in het kader van een vakopleiding of het verder op niveau brengen van je vakbekwaamheid kunnen individueel afspraken worden gemaakt.

  Meer informatie