Inside Dynamics in Organisations

  • Met het postacademisch executive programma Inside Dynamics in Organisations bieden we een intensieve academische praktijkopleiding aan, waarin gewerkt wordt met dieptepsychologische inzichten en systeemtheorie om in de eigen werkrol te leren interveniëren in complexe organisatiedynamiek. Kortom: theorie en praktijk van het werken met verborgen processen in organisaties. 
     

  • "Werken met wat er onder de oppervlakte gebeurt"

    - Drs. Martijn van der Spek

  • Data: nader te bepalen
  • Duur: 1 of 2 jaar* 
  • Kosten: € 12.500 (BTW vrijgesteld)
  • Locatie: Utrecht

Let op:  Dit programma heette voorheen Coaching en Consulting in Context. Lees het nieuwsbericht voor meer achtergrondinformatie.
* Het programma kent twee deelprogramma’s van elk circa een jaar. Het tweede deelprogramma (Deepening Learning) is toegankelijk voor mensen die het certificaat van het eerste deelprogramma behaald hebben.

Inhoud

Organisaties en organiseren worden tegenwoordig gekenmerkt door een hoge mate van complexiteit, verandering en onvoorspelbaarheid. Vanwege de aard van het werk en de manier waarop het georganiseerd wordt, maar ook vanwege onzekerheden, spanningen en ervaren crises in de wereld buiten de organisatie en toenemende druk op economische en politieke verantwoording. De binnenwereld laat zich alleen begrijpen in het licht van de buitenwereld.

Programmacoördinator

Doelgroep

Het programma is met name, maar niet uitsluitend, geschikt voor organisatieadviseurs en managementconsultants, leiders en (interim-)managers, coaches en trainers, HR- en MD-professionals.

Meer informatie

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een afspraak te maken voor een wederzijds oriënterend gesprek door contact op te nemen met de projectassistent Erika Winkler.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag: