Inside Dynamics in Organisations

Met het executive programma Inside Dynamics in Organisations bieden we een intensieve academische praktijkopleiding aan, waarin gewerkt wordt met dieptepsychologische inzichten en systeemtheorie om in de eigen werkrol te leren interveniëren in complexe organisatiedynamiek. Kortom: theorie en praktijk van het werken met verborgen processen in organisaties. 
 

"Werken met wat er onder de oppervlakte gebeurt"

- Drs. Martijn van der Spek

  • Start: nader te bepalen
  • Duur: 1 of 2 jaar* 
  • Locatie: Utrecht
  • Kosten: € 13.250,- (eerste jaar)

* Het programma kent twee deelprogramma’s van elk circa een jaar. Het tweede deelprogramma (Deepening Learning) is toegankelijk voor mensen die het certificaat van het eerste deelprogramma behaald hebben.

Aanmelden intakegesprek

Aanmelden
Download brochure

Inhoud

Organisaties en organiseren worden tegenwoordig gekenmerkt door een hoge mate van complexiteit, verandering en onvoorspelbaarheid. Vanwege de aard van het werk en de manier waarop het georganiseerd wordt, maar ook vanwege onzekerheden, spanningen en ervaren crises in de wereld buiten de organisatie en toenemende druk op economische en politieke verantwoording. De binnenwereld laat zich alleen begrijpen in het licht van de buitenwereld.

Programmaleider

Doelgroep

Het programma is met name, maar niet uitsluitend, geschikt voor organisatieadviseurs en managementconsultants, leiders en (interim-)managers, coaches en trainers, HR- en MD-professionals.

Meer informatie

Vragen?

Neem gerust contact op met Hanneke Plugge via OvP.binnenstad@uu.nl of 06-537 255 12. Wij helpen je graag.