Alumni executive onderwijs

Wij vinden het belangrijk om in contact te blijven met alumni van ons executive onderwijs en om contacten van alumni onderling te faciliteren. Er zijn daarom diverse alumniverenigingen voor professionals die een executive opleiding hebben gevolgd aan de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.

Alumnivereniging Aveum

Afgestudeerden van de executive masterprogramma's hebben alumnivereniging AVEUM opgericht. Wilt u meer weten over deze vereniging en haar activiteiten, ga dan naar de website van AVEUM.

Alumnivereniging AVCCC

De AVCCC is een alumnivereniging bestemd voor gediplomeerden van de volgende opleidingen: Coaching en Consulting in Context / Psychodynamisch Counselling / Counselling in Context / Counselling, Coaching en Consulting / Master in Psychodynamic Counselling / Executive Master of Psychodynamic Counselling.

AVCCC organiseert onder meer open intervisiebijeenkomsten en twee seminars per jaar met een binnen- of buitenlandse spreker. Wilt u meer weten over de vereniging en haar activiteiten, ga dan naar de website van AVCCC.