Alumni executive onderwijs

Wij vinden het belangrijk om in contact te blijven met alumni van ons executive onderwijs en om contacten van alumni onderling te faciliteren. Er zijn daarom diverse alumniverenigingen voor professionals die een executive opleiding hebben gevolgd aan de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.

Aveum

Afgestudeerden van de executive masterprogramma's hebben alumnivereniging AVEUM opgericht. Wilt u meer weten over deze vereniging en haar activiteiten, ga dan naar de website van AVEUM.

Club LinC

Club LinC is de alumnivereniging van het leerprogramma Leiderschap in Cultuur. De vereniging is er voor alle oud-deelnemers van LinC, van de eerste vier edities tot Utrecht en Lage Landen. Samen onderhouden en versterken zij dit bijzondere culturele netwerk. Wilt u meer weten over de vereniging en haar activiteiten, ga dan naar de website van Club LinC

AVCCC

De AVCCC is een alumnivereniging bestemd voor gediplomeerden van de volgende opleidingen: Inside Dynamics in Organisations / Coaching en Consulting in Context / Psychodynamisch Counselling / Counselling in Context / Counselling, Coaching en Consulting / Master in Psychodynamic Counselling / Executive Master of Psychodynamic Counselling.

AVCCC organiseert onder meer open intervisiebijeenkomsten en twee seminars per jaar met een binnen- of buitenlandse spreker. Wilt u meer weten over de vereniging en haar activiteiten, ga dan naar de website van AVCCC.