Ruimtes reserveren universiteitsbibliotheek

Wilt u een studie- of onderwijsruimte reserveren, of zoekt u een locatie voor een evenement? Zowel in de binnenstad als in het Utrecht Science Park zijn verschillende soorten zalen die u als medewerker of student van de Universiteit Utrecht kunt boeken.

Ruimte reserveren?

U kunt alle ruimtes reserveren via Resource Booker. Alleen medewerkers en studenten van de Universiteit Utrecht kunnen reserveringen maken. De sleutel van een zaal kan alleen worden meegegeven op vertoon van een geldige lenerspas.

Groepsstudieruimtes

Er zijn groepsstudieruimtes voor vier tot acht personen en kleinere studieruimtes voor twee tot vier personen. De maximale reserveringsduur is vier uur. In de Resource Booker kunt u voor elke ruimte zien welke faciliteiten er aanwezig zijn. Groepsstudieruimtes voor vier tot acht personen zijn niet beschikbaar tijdens tentamenperiodes.

Studiecabines

Alleen voor studenten van de Universiteit Utrecht zijn er in het Utrecht Science Park 22 eenpersoonscabines en vier tweepersoonscabines op de mezzanine (tussenverdieping), derde verdieping en zesde verdieping. Op vertoon van uw lenerspas kunt u de sleutel lenen aan de servicebalie. Deze ruimtes zijn niet vooraf te reserveren.

In de binnenstad is de eenpersoonsruimte 1.76 wel te reserveren.

Onderwijsruimte voor bibliotheekinstructie

In de binnenstad kunnen medewerkers van de Universiteit Utrecht voor bibliotheekinstructie onderwijsruimte 0.32 reserveren. De zaal is niet beschikbaar tijdens tentamenperiodes en tussen twee reserveringen hanteren wij een marge van een half uur.

Ruimtes voor ontvangsten en vergaderingen

Universiteitsbibliotheek binnenstad
U kunt voor ontvangsten en vergaderingen het Kabinet van de Koning en de Eetkamer reserveren.

Universiteitsbibliotheek Utrecht Science Park
Boothzaal (aula)

DIY-studio Utrecht Science Park

In de DIY-studio 2.48 kunt u zelf een videoclip opnemen. Docenten en medewerkers kunnen de studio boeken via de Recource Booker. Voor studenten geldt een andere procedure. Op de site van Educate-it leest u hier meer over.

   

  Gebruiksvoorwaarden zalen
  • De aanvrager moet zelf de sleutel ophalen en terugbrengen bij de servicebalie.
  • De sleutel kan alleen worden meegegeven op vertoon van een geldige lenerspas.
  • Wanneer de sleutel van de gereserveerde ruimte niet binnen 30 minuten na het begin van de reservering is opgehaald vervalt de reservering.
  • De standaardopstelling van de zalen mag niet worden gewijzigd.
  • Eten en drinken in de zalen is niet toegestaan.
  • De muren in de zalen mogen niet worden beplakt.
  • De Universiteitsbibliotheek is niet aansprakelijk voor schade door diefstal, beschadiging, vermissing of verlies van uw eigendommen in de zaal.
  • U bent als gebruiker verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de zaal en aansprakelijk voor eventuele schade, die tijdens het gebruik van de zaal aan de inventaris is toegebracht.
  • Bij vermissing en/of niet op tijd inleveren van de sleutel wordt 200 euro vervangingskosten in rekening gebracht bij de persoon op wiens naam de sleutel staat geregistreerd.
  • De bibliotheek kan om verschillende redenen reserveringen afwijzen.
  • Door het bevestigen van uw aanvraag verklaart u voldoende kennis genomen te hebben van en in te stemmen met deze gebruiksvoorwaarden.

  Vragen

  Met vragen kunt u contact opnemen via bibliotheek@uu.nl of (030) 253 61 15.