Parkeren Universiteitsbibliotheek Utrecht Science Park

Parkeer je auto in de parkeergarage naast de Universiteitsbibliotheek, de ingang is aan de achterkant van het gebouw, Cambridgelaan 108.

Parkeren Universiteitsbibliotheek Utrecht Science Park

Parkeren bij de universiteitsbibliotheek USP

Kosten parkeergarages Utrecht Science Park

Er zijn voorwaarden verbonden aan het gebruik van de parkeergarage Cambridgelaan. De tarieven op universitaire terreinen/garages bedragen van maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.00 uur €0,90 per 30 minuten. Uitrijden binnen 30 minuten is gratis. Bij later uitrijden moeten ook de eerste 30 minuten afgerekend worden. Er geldt een dagmaximum van €18,00 (ook bij verlies van de parkeerkaart).

Voor parkeren bij het UMC Utrecht geldt een tarief van €1,80 per uur (€0,30 per 10 minuten). Het maximum tarief per dag is €18,00 (ook bij verlies van de parkeerkaart). Bij een parkeertijd korter dan 30 minuten betaal je niets. De tarieven gelden op elke dag van de week, 24 uur per dag. Er is ook een weekkaart te koop voor €30,00.

Medewerkers Universiteit Utrecht

Meer informatie over parkeren in het Utrecht Science Park voor medewerkers van de Universiteit Utrecht is te vinden op intranet (toegang met Solis-id).

Parkeren Utrecht Science park

Bekijk ook het overzicht van overige parkeerlocaties in het Utrecht Science Park.