Get Access-knop

Bent u niet verbonden met een UU-netwerk en op zoek naar literatuur? De Get Access-knop biedt toegang tot wetenschappelijke bronnen.

Toegang thuis

De Get Access-knop biedt online toegang. U kunt bronnen die de bibliotheek ter beschikking stelt, raadplegen als u niet bent verbonden met een UU netwerk.

Get Access-knop installeren

In Firefox & Chrome

U installeert de knop eenmalig door onderstaande knop naar uw bladwijzerbalk te slepen.

Er verschijnt vervolgens een knop met de naam "Get access" in uw bladwijzerbalk.

Internet Explorer

Klik met de rechter muisknop op bovenstaande knop en kies "Aan favorieten toevoegen" om de Get Access-knop als bookmark op te slaan.

Get Access-knop gebruiken

Geen toegang tot een wetenschappelijke bron als u naar wetenschappelijke bronnen zoekt? Dan klikt u op de Get Access-knop in uw bladwijzerbalk om erachter te komen of u toegang krijgt.

Er verschijnt dan een inlogvenster. U logt in met uw Solis-id en wachtwoord en u heeft de rest van de browsersessie toegang. Let op: u kunt alleen toegang krijgen tot bronnen waarop de bibliotheek een licentie heeft.

Geen toegang?

Wanneer het met de Get Access-knop niet lukt om toegang te krijgen, kunt u het via het overzicht van zoeksystemen proberen. Wanneer dat ook niet lukt, heeft de bibliotheek hoogstwaarschijnlijk geen licenties voor het betreffende materiaal.

Vragen?

Heeft u vragen over de Get Access-knop, mail dan naar bibliotheek@uu.nl of bel 030-2536115.