Ik ben als Manager Faculty Club verantwoordelijk voor de activiteiten en bedrijfsvoering van de Faculty Club. De Faculty Club is in 1998 opgericht als ontmoetingsplaats van de Universiteit Utrecht. Sinds haar oprichting is het doel van de club onveranderd: het bevorderen van de onderlinge band tussen alle alumni en medewerkers van de universiteit.

De Faculty Club is inmiddels uitgegroeid tot een bruisende academische ontmoetingsplek met sprankelende gastronomie, inspirerende activiteiten, inhoudelijke debatten en een prachtige verborgen binnentuin. In het hart van het universitaire leven én in het hart van Utrecht. Ontdek de Huiskamer van Universiteit Utrecht. Achter de Dom 7. 

Huiskamer voor inspirerende ontmoetingen

De Faculty Club bevindt zich in het ceremoniële en representatieve hart van de Universiteit Utrecht: het Academiegebouw. 

Meld je aan via: Faculty Club

Wil je gewoon eens komen kijken en de sfeer proeven? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk de komende activiteiten in de agenda of stuur een mailtje naar facultyclub@uu.nl, dan zorgen wij ervoor dat je warm wordt verwelkomd.

Met vragen over zaalhuur of catering kun je terecht bij: Reserveringen

---

Contact details

Faculty Club

Academiegebouw

Achter de Dom 7

3512 JN Utrecht

The Netherlands

Phone number (direct) +31 30 253 99 11 of +31 30 253 99 10 (Huiskamer) of mobiel 06 21415109

E-mail facultyclub@uu.nl of s.vanheerde@uu.nl