Werkgever en student – Career Services

De Universiteit Utrecht wil haar studenten zo goed mogelijk voorbereiden op het werkzame bestaan. Career Services slaat een brug tussen studenten, opleidingen én de arbeidsmarkt. Career Services biedt studenten onder meer interne (maatwerk)trainingen, individuele coachingsgesprekken, cv-checks en informatie over alumni en hun carrières.

Als werkgever kunt u bij Career Services onder andere terecht voor:

Uw studentenjobs/bijbanen

U kunt uw studentenjobs/bijbanen zelf plaatsen in onze vacaturebank . Wanneer wij deze geschikt achten voor onze doelgroep zullen we deze publiceren.

In 2018 hebben 4.000 studenten vanuit verschillende opleidingen zich aangemeld bij onze vacaturebank, bestaande uit 1.200 banen, traineeships, stages en bijbanen. Het beste wervingskanaal en verreweg de meest bekeken sectie zijn Bijbanen. Hier vanuit hebben wij een bijbaanprogramma ontwikkeld. Veel studenten willen graag naast hun studie werken, zeker in hun laatste jaar en het liefst bij potentiele werkgevers na hun studie. Wij helpen hen die vinden. De werkgevers hebben de kans om gratis bijbaanvacatures te plaatsen, via die baan de talenten te leren kennen en hen direct na hun studie een vaste baan aan te bieden zonder inwerkperiode of proeftijd. Je weet al wie je in huis haalt en wat deze persoon kan.

Kortom: Biedt een serieuze bijbaan aan studenten als je via een kwalitatief en effectief kanaal talenten wil binnenhalen voor jouw organisatie.

Uw stageplaatsen

Stageplaatsen bij uw organisatie worden (na een interne check) gepubliceerd in onze digitale digitale stage- en vacaturebank

Uw vacatures

U kunt uw vacatures zelf plaatsen in onze vacaturebank. Wanneer wij deze geschikt achten voor onze doelgroep zullen we deze publiceren.

Uw evenementen

We kunnen uw evenementen promoten op de Facebookpagina van Career Services. Stuur hiervoor een mail naar careerservices@uu.nl.

Carrièredag (februari 2019)

Jaarlijks organiseren wij in februari de Carrièredag, in opdracht van Universiteit Utrecht met als doel dat studenten (zowel bachelor-, master- als PhD-studenten) zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt en op hun carrièrekansen. Door workshops, een companyfair en individuele gesprekken met werkgevers krijgen bezoekers aan deze dag een beter beeld van de mogelijkheden.

Voor een compleet overzicht van mogelijkheden om studenten van de UU te bereiken, bekijkt u deze factsheet (pdf).