De Universiteit Utrecht wil haar studenten zo goed mogelijk voorbereiden op het werkzame bestaan. Career Services van de Universiteit Utrecht is in het najaar van 2015 in het leven geroepen om een brug te slaan tussen studenten, opleidingen én de arbeidsmarkt. Career Services biedt haar studenten onder meer interne (maatwerk)trainingen, individuele coachingsgesprekken, cv-checks en informatie over alumni en hun carrières.

Career Services vindt het van groot belang dat studenten van de Universiteit Utrecht, naast hun studie, ook relevante kennis en ervaring opdoen van het latere werkveld. Career Services stimuleert dan ook haar studenten om deel te nemen aan voorbereidende en oriënterende arbeidsmarktactiviteiten.

Als werkgever kunt u bij Career Services onder andere terecht voor:

Uw stageplaatsen

Stageplaatsen bij uw organisatie worden (na een interne check) gepubliceerd in onze digitale stagebank

Uw vacatures

U kunt uw vacatures sturen naar careerservices@uu.nl. Wanneer wij deze geschikt achten voor onze doelgroep kunnen de deze verspreiden via social media of de studentensite.

Uw evenementen

We kunnen uw evenementen promoten op de Facebookpagina van Career Services. Stuur hiervoor een mail naar careerservices@uu.nl.

Workshops - Future-proof Skills (najaar 2017)

De workshops van Future-proof Skills dragen bij aan de voorbereiding van Utrechtse masterstudenten op een toekomstige baan of het ondernemerschap. Bedrijven werken hier belangeloos aan mee. In de workshops wordt specifiek ingezoomd op professionele vaardigheden zoals onderhandelen, klantgerichtheid en stakeholdermanagement, maar is er ook veel aandacht voor vaardigheden die zich meer richten op iemands persoonlijkheid, zoals personal branding, zelfinzicht en hoe je balans houdt tussen privé en werk. De workshops vinden plaats op locatie van de potentiële werkgever, zodat studenten ook al een goede indruk kunnen krijgen van het bedrijf of de organisatie.

Carrièredag (februari 2018)

Jaarlijks organiseren wij in februari de Carrièredag, in opdracht van Universiteit Utrecht met als doel dat studenten (zowel bachelor-, master- als PhD-studenten) zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt en op hun carrièrekansen. Door workshops, een companyfair en individuele gesprekken met werkgevers krijgen bezoekers aan deze dag een beter beeld van de mogelijkheden.