Werkgever en student – Career Services

De Universiteit Utrecht wil haar studenten zo goed mogelijk voorbereiden op het werkzame bestaan. Career Services van de Universiteit Utrecht is in het najaar van 2015 in het leven geroepen om een brug te slaan tussen studenten, opleidingen én de arbeidsmarkt. Career Services biedt studenten onder meer interne (maatwerk)trainingen, individuele coachingsgesprekken, cv-checks en informatie over alumni en hun carrières.

Career Services vindt het van groot belang dat studenten van de Universiteit Utrecht, naast hun studie, ook relevante kennis en ervaring opdoen van het latere werkveld. Career Services stimuleert studenten dan ook om deel te nemen aan voorbereidende en oriënterende arbeidsmarktactiviteiten.

Als werkgever kunt u bij Career Services onder andere terecht voor:

Uw stageplaatsen

Stageplaatsen bij uw organisatie worden (na een interne check) gepubliceerd in onze digitale digitale stage- en vacaturebank

Uw vacatures

U kunt uw vacatures zelf plaatsen in onze vacaturebank. Wanneer wij deze geschikt achten voor onze doelgroep zullen we deze publiceren.

Uw evenementen

We kunnen uw evenementen promoten op de Facebookpagina van Career Services. Stuur hiervoor een mail naar careerservices@uu.nl.

Carrièredag (februari 2019)

Jaarlijks organiseren wij in februari de Carrièredag, in opdracht van Universiteit Utrecht met als doel dat studenten (zowel bachelor-, master- als PhD-studenten) zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt en op hun carrièrekansen. Door workshops, een companyfair en individuele gesprekken met werkgevers krijgen bezoekers aan deze dag een beter beeld van de mogelijkheden.

Voor een compleet overzicht van mogelijkheden om studenten van de UU te bereiken, bekijkt u deze factsheet (pdf).