Waarom UU

Dean Life Long Learning Wieger Bakker

Wil je je blijven ontwikkelen op academisch niveau? Zoek je een korte cursus of juist een master met een certificaat of diploma? De Universiteit Utrecht biedt je:

1. Kwaliteit van onderwijs en onderzoek      
De UU heeft doorlopend aandacht voor de kwaliteit van docenten. Zij zijn enthousiast en excelleren in hun vakgebied. We scoren elk jaar hoog in internationale rankings.

2. Multidisciplinariteit
Vraagstukken benaderen we vanuit meerdere disciplines en je krijgt diverse perspectieven aangereikt: vanuit de wetenschap, peer-to-peer en gastdocenten uit de praktijk. 

3. Flexibiliteit
Veel van ons onderwijs heeft een flexibele opzet, bijvoorbeeld in modules en online kennisclips. Hierdoor kun je je leertraject goed combineren met werk en privé.

Wat vragen we van je?
Je bent nieuwsgierig, hbo+ en bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling. Ook breng je eigen cases en vragen uit de praktijk in.

Wat levert het je op?
Je leert van docenten en deelnemers. Dat levert nieuwe ideeën op waarmee je in je functie vooruitkomt of een volgende stap zet in je carrière. Na afloop krijg je een certificaat of diploma (bachelor of master) van de Universiteit Utrecht.