9 resultaten

Leeratelier Gedrag en Bestuur

Het leeratelier is een coproductie van de Universiteit Utrecht en de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur.
€ 5.700 euro (BTW-vrij)
13 januari 2020
In deze leergang werk je vanuit je individuele startsituatie aan het verwerven, uitbouwen en aanscherpen van didactische kennis.
€2995,-
3 februari 2020

Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk

In dit executive programma leert u meer over die aspecten van het aanbestedingsrecht die u nodig heeft om zo doelmatig en correct mogelijk te kunnen inkopen.
In dit scholingstraject leer je hoe je binnen je eigen vak leerlingen kunt leren natuurwetenschappelijk onderzoek te doen in alle jaarlagen.
Prijs:
Afhankelijk van de maatwerkafspraken met de school. Op verzoek kan een kostenindicatie worden gegeven.
In overleg
Samen met een team directieleden en docenten doorlopen we een datagestuurde cyclus. Dit geeft input voor interventies die het onderwijs(beleid) verbeteren.
€ 6000,- voor het hele projectteam
In overleg
Course for university teachers who would like to enrich their understanding of student learning and improve their own teaching practice and design of courses.
Prijs:
€ 2040,- (UU/ UMCU staff); € 2620,- (other participants). Literature is included.
This course offers the didactic teaching qualification course for teachers of Universities of Applied Sciences (in Dutch: BDB) (international classroom focus)
Prijs:
€ 3830,- (portfolio assessment included)

Toezicht in de 21e eeuw

Deelnemers ontwikkelen samen een nieuw netwerk voor toezichthouders tijdens de bijeenkomsten waar ervaringen en kennis geactualiseerd worden
Wil je als professional een tweede- of eerstegraads lesbevoegdheid halen? Of ben je tweedegraadsleraar en wil je eerstegraads worden? Dat kan aan de UU.
Divers
Divers