Ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van Lesson Study

Wil je op jou school een Lesson Study doen, maar heb je niet de beschikking over de kennis en ervaring om dit te organiseren? Wij ondersteunen de school in het opzetten en uitvoeren van een Lesson Study. Indien gewenst leveren wij een procesbegeleider en deskundige. Hierbij is het streven de school in staat te stellen duurzaam en zelfstandig Lesson Study uit te voeren.

Bestemd voor:
schoolopleiders, schoolleiders
Startmoment(en):
In overleg
Locatie:
Nog niet bekend
Aanbieder:
Onderwijsadvies & Training
Bijzonderheden:

Betreft maatwerk

Over Onderwijsadvies & Training

De onderwijsadviseurs van Onderwijsadvies & Training dragen bij aan de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs. Dit doen zij door het vertalen van wetenschappelijke inzichten naar de dagelijkse praktijk van het onderwijsveld. Wij bieden trainingen en maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven advies over leren in organisaties. Maak kennis met ons.