Motiveren en activeren van leerlingen

Bij het activeren en motiveren van leerlingen spelen veel factoren een rol. Leerlingen willen uitdaging, zelf sturing hebben op het leerproces, zich verbonden voelen met de docent en medeleerlingen en actief zijn. In deze cursus gaan we in op de factoren waar je zelf invloed op kunt uitoefenen en die je kunt inzetten. Hierbij stellen we altijd de vraag hoe je leerlingen aan het denken zet en laat leren. Aan bod komen onder andere: activerende werkvormen, vraagtechnieken, motiverende openingen, realistische opdrachten en behapbaar differentiëren.

Bestemd voor:
Startmoment(en):
In overleg
Locatie:
Nog niet bekend
Aanbieder:
Onderwijsadvies & Training
Prijs: Dit bedrag is vrijgesteld van btw
€600 (bij een incompany traject wordt per docent een lager tarief gerekend)
Bijzonderheden:

Betreft maatwerk

Over Onderwijsadvies & Training

De onderwijsadviseurs van Onderwijsadvies & Training dragen bij aan de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs. Dit doen zij door het vertalen van wetenschappelijke inzichten naar de dagelijkse praktijk van het onderwijsveld. Wij bieden trainingen en maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven advies over leren in organisaties. Maak kennis met ons.