Intervisie leren vormgeven op school

Intervisie wordt steeds vaker ingezet als manier om verder te professionaliseren. Zo gaan docenten op lesbezoek bij elkaar of leggen ze elkaar casuïstiek voor die vervolgens in kleine groepen vanuit een gelijkwaardige positie worden besproken. Een veilige leeromgeving en heldere technieken zijn voorwaardelijk voor het slagen van intervisie. Dit incompany traject bestaat uit een bijeenkomst waarin je kennismaakt met verschillende vaardigheden en intervisievormen. Vervolgens worden een aantal intervisieijeenkomsten begeleid en geëvalueerd. Het doel is om de intervisie verder zelf te kunnen vormgeven in school.

Bestemd voor:
(startende en ervaren) docenten
Startmoment(en):
De data worden in overleg met de school afgestemd
Tijdsinvestering:
3 dagdelen
Locatie:
Op locatie van de aanvrager
Aanbieder:
Onderwijsadvies & Training
Prijs: Dit bedrag is vrijgesteld van btw
€4200 (uitgaande van 12-15 deelnemers)