Data in de school: Meer halen uit je analyses

Binnen een school worden doorgaans veel data verzameld over leerlingen. In de praktijk worden die gegevens vaak nog niet optimaal benut om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren, en het onderwijs goed af te stemmen op groepen leerlingen. In dit traject leer je hoe je antwoord krijgt op basis­ en verdiepende vragen die leven op school of binnen het bestuur.

Bestemd voor: 
Datacoaches, kwaliteitszorgmedewerkers, vaksectieleiders, docenten
Startmoment(en): 
Op aanvraag
Locatie: 
In overleg
Aanbieder: 
Onderwijsadvies & Training
Prijs: 
Afhankelijk van de maatwerkafspraken
Bijzonderheden: 

Incompany / maatwerk

Ons aanbod kan online, face-to-face of blended worden verzorgd. Onderstaande inhoud is gebaseerd op face-to-face contact, met uitzondering van de tussentijdse consulten, die online zijn.

Inhoud

Je leert hoe je kunt achterhalen wat voorspellers zijn voor leerresultaten op een bepaald moment of bij een bepaald vak, hoe je kunt vaststellen of een verschil ook echt significant is en hoe je een diepgaandere analyse kunt doen op toets- of examenresultaten. Je leert analyses uit te voeren in Excel, met data uit MMP of Cum Laude. Ook besteden we aandacht aan de interpretatie van de resultaten en wat dit betekent voor de school.

We bieden een bovenschools traject aan of bekijken of een andere vorm van maatwerk mogelijk is.

Over Onderwijsadvies & Training

Onderwijsadvies & Training ondersteunt onderwijsprofessionals gedurende hun hele loopbaan. Wij bieden maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven advies over leren in organisaties. We verbinden kennis uit de wetenschap met de onderwijspraktijk, om tot nieuwe perspectieven te komen. Bezoek onze website.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Op alle diensten van Onderwijsadvies & Training zijn betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Contactpersoon