Uitgelichte agenda

• 27 okt
      tot
      Hoe staat het met ons onderwijs voor professionals?
      Tijdens de coronacrisis is het thema leven lang leren steeds meer op de voorgrond getreden. Welke rol speelt de UU in deze ontwikkeling en hoe staat het met ons onderwijs voor professionals?
    • 5 nov
      PO Matinee Café
      Arjan van Tilborg vertelt over zijn onderzoek naar beginnend leren lezen bij kinderen met een verstandelijke beperking, en gaat hierover in gesprek met leerkracht Joost Teunissen.
    • 6 nov
      Woudschoten Chemie Conferentie
      De Woudschoten Chemie Conferentie is de conferentie voor docenten in het scheikundeonderwijs voor havo- en vwo-leerlingen in Nederland.
    • 12 nov
      Themabijeenkomst aansluiting vo-wo
      Tijdens deze middag brengen we het vo en wo bij elkaar. Met als doel om te informeren, uit te wisselen en te leren van elkaar.
    • 12 nov
      tot
      TLL Inspiratiecafé - Lab-onderwijs editie!
      Het TLL organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod.