Zalen

Ben je op zoek naar een repetitieruimte in de binnenstad? Dan ben je bij Parnassos aan het juiste adres! Onze repetitieruimtes zijn speciaal  ingericht voor muziek, theater en dans. In deze ruimtes zijn lessenaars en stoelen aanwezig. Elke repetitieruimte heeft een muziekinstallatie en een piano of vleugel. In deze ruimtes staan geen tafels.
Daarnaast heeft Parnassos twee sfeervolle multifunctionele ruimtes, standaard uitgerust met tafels en stoelen en een groot scherm.
Maar ook voor een promotieborrel, theatervoorstelling of presentatie heeft Parnassos mooie ruimtes!

Hieronder staat een overzicht van alle ruimtes, met informatie over afmetingen en voorzieningen:

Parnassos heeft overdag en in de weekenden volop mogelijkheden voor verhuur. Van maandag t/m donderdag zijn vanaf 17.00 uur alle zalen in gebruik voor cursussen en vaste groepen van Parnassos. Vanaf dat tijdstip is alleen incidenteel verhuur mogelijk.

Je kunt direct een reserveringsaanvraag doen via het formulier dat je onder de informatie over de ruimte vindt. Heb je specifieke vragen of wensen? Of is je activiteit al binnen twee weken? Dan kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen via verhuur.parnassos@uu.nl, of bel 030-253 8787 (bereikbaar maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12.00-17.00 uur).

Op de verhuur van onze zalen zijn huur- en annuleringsvoorwaarden en de algemene voorwaarden en huisregels van Parnassos van toepassing.