oefenruimte

Op zoek naar een ruimte waar je regelmatig kunt repeteren? Dan is de Parnassospas een voordelige optie. Met deze pas kun je tijdens openingstijden van Parnassos repeteren in onze repetitieruimtes. In alle ruimtes staat een piano. Er zijn kleine oefencabines en grote(re) zalen.

Er is geen mogelijkheid ruimtes van tevoren te reserveren. Wel kun je zo vaak langskomen als je wilt. Wil je de ruimte toch van tevoren reserveren, dan gelden de voorwaarden en tarieven van zaalverhuur.

Introducés
Als je iemand mee wilt nemen kan dat: die persoon betaalt € 1,50 introducé-kosten, af te rekenen bij de receptie. Je kunt per pas niet meer dan één persoon introduceren. Introducés zijn niet toegestaan in de drumkelders. Het is niet mogelijk om in de repetitieruimtes of drumkelders te repeteren met je band.

Drumpas
Repeteren in de drumkelders kan alleen als je drumles hebt in Parnassos. Daarvoor kun je een speciale drumpas aanschaffen. Deze pas is één jaar geldig na aanschaf. Het is niet mogelijk om in de drumkelders te repeteren met je band of vooraf te reserveren.

Aanschaffen Parnassospas
Je kunt de pas aanschaffen bij de receptie van Parnassos tijdens onze openingstijden. Je hebt een pasfoto nodig en een pinpas om te betalen (geen contante betalingen mogelijk). Je kunt kiezen voor een pas die een maand geldig is of een jaar. De drumpas is altijd voor een jaar geldig.

Kijk hier voor de voorwaarden Parnassospas.

Tarieven 

Parnassospas tarieven