Workshops

Heb je iets te vieren of heb je zin om met een groep iets leuks te doen op cultureel gebied? Bij Parnassos kun je als groep een workshop op maat volgen (denk bijvoorbeeld aan teamuitjes, vrijgezellenfeesten, verdiepende cursussen voor op je werk etc).

Er kan van alles, zoals Poëzie, InDesign of Theatersport. Of wat dacht je van: Botanisch illustreren, Stem- en presentatiecoaching, of Burlesque? Kijk in het overzicht om te zien welke workshops we aanbieden. Zit de workshop die je voor ogen had er niet bij, of heb je specifieke wensen ten aanzien van de workshop(s)? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen een programma op maat kunnen samenstellen! 

Een workshop duurt meestal 1,5 uur. Wat betreft de tarieven voor de workshops zijn studenten uit Utrecht uiteraard in het voordeel. Voor een indicatie van de tarieven: kijk hier.

parnassos cultuurcentrum live bar

Zin om na afloop na te borrelen? Dat kan in de bar van Parnassos aan de Kruisstraat. Buiten de reguliere openingstijden (ma t/m do van 20.00 tot 0.30 uur) bestaat de mogelijkheid de bar af te huren. Voor prijzen en meer informatie kijk je bij Zaalverhuur.

Neem voor meer informatie en het boeken van een workshop contact op met de cursusadministratie van Parnassos: info.parnassos@uu.nl.