Studentenvrouwenkoor Medusa

Studentenvrouwenkoor Medusa

Studentenvrouwenkoor Medusa is een enthousiast en gevarieerd gezelschap van 25 muzikale studentes. Het koor is opgericht in 1984 en wordt sinds 2015 met veel plezier begeleid door dirigente Iris van ‘t Veer, tevens alumna van Medusa.  Kenmerkend aan Medusa is het gevarieerde repertoire, bestaande uit licht klassiek, modern klassiek, filmmuziek, musical en volksmuziek. Kortom, voor elk wat wils!

Elk jaar geven de muzen een winter- en zomerconcert, met verschillende projecten tussendoor. Bij deze halfjaarlijkse concerten worden stukken a capella uitgevoerd, maar soms ook samen met professionele musici, variërend van één pianist tot een compleet strijkensemble met zangsolisten.

​Muzikaliteit, maar ook gezelligheid staan hoog in het vaandel bij Medusa. De repetities op dinsdagavond, ledenactiviteiten en de halfjaarlijkse repetitieweekenden zijn dan ook een leuke mix hiervan. Als enige vrouwenkoor voor studenten in Utrecht is Medusa een goede aanvulling op de andere muziekgezelschappen. De intieme sfeer van de muziek en de harmonieuze dan wel spannende samenklanken van de dicht bij elkaar liggende stemmen zorgen steeds weer voor een mooi resultaat.

Is je interesse gewekt en wil jij ook zingend je studietijd door? We zien graag nieuwe leden tegemoet in september en januari! Ga voor meer info naar onze website of stuur een mailtje naar secretaris.medusa@gmail.com.

Repetities: dinsdag 18:00 - 20:05 uur
Plaats: De Utrechtse Muziekschool, Domplein 4
Toetreding: stemtest
Contributie: per half jaar €63,- voor UU-studenten, €73,- voor HU studenten en €83,- voor overige leden
E-mail: secretaris.medusa@gmail.com
Website: www.vrouwenkoormedusa.nl
Facebook: Studentenvrouwenkoor Medusa 
Instagram: @StudentenvrouwenkoorMedusa