Het Huisorkest

Het Huisorkest is een studentenorkest waarbij gezelligheid voorop staat en iedereen welkom is. De bezetting van Het Huisorkest is dan ook erg gevarieerd: van viool tot saxofoon, van trompet tot piano. Het orkest staat onder leiding van Anja Oosterbeek.

Het Huisorkest onderscheidt zich van andere orkesten doordat wij in onze producties proberen om de grenzen tussen verschillende kunstvormen te overbruggen. We proberen altijd iets meer te doen dan muziek maken alleen. Zo was er de productie ‘Terug in de Tijd' in januari 2018, waarin het orkest samen met Hoopdance een prachtige voorstelling lieten zien. De samenwerking tussen het orkest en de dansers zorgde voor een spectaculair resultaat. Een ander voorbeeld is 'Op Reis' uit juli 2018, waarbij de orkestleden alleemaal zelf de keuken in zijn gegaan om heerlijke gerechten over de hele wereld te maken en uit te delen tijdens het concert. Het Huisorkest heeft al jarenlang samen met andere talenten samengewerkt om elk jaar unieke en leuke concerten te maken. Bovendien gebruiken wij bij elk concert weer nieuwe muziek. Er is grote variatie tussen de stukken, zo spelen wij klassiek, jazz, film- en popmuziek.

Er zijn twee concerten per jaar, in de winter- en zomerperiode, waarbij wij ook repetitieweekenden organiseren. Dit betekent een weekend muziek maken en gezelligheid, met veel spelletjes, lekker eten en goede sfeer. Daarnaast worden er voor de leden ook spelletjesavonden en een BBQ georganiseerd. Zie vooral onze website en facebook voor meer informatie van Het Huisorkest. We hopen je graag bij de volgende openrepetitie langs te zien komen!

Repetities: woensdag van 20.15 uur tot 22.00 uur
Locatie: Parnassos, lokaal 2.07
Toetreding: geen eisen, geen audities
Contributie: tussen de 90 en 110 euro (afhankelijk van de omvang van de productie) 
E-mailinfo@hethuisorkest.nl
Websitewww.hethuisorkest.nl