Podium Parnassos

Update: vanwege COVID-19 is onze bar tot nader order gesloten. Ook onze agenda is nog even leeg, maar we denken hard na over events en activiteiten die we op een veilige manier kunnen organiseren. Houd onze agenda in de gaten!

Als straks alle maatregelen weer zijn opgeheven, zorgen we natuurlijk voor een goed gevulde agenda! Wat kun je verwachten?

We organiseren regelmatig dans-, muziek en cabaretavonden, theaterproducties en jamsessies en de gezellige Parnassos bar is bijna iedere avond (maandag-vrijdag) geopend vanaf 20:00. Er is veel te zien, te doen, te leren en te beleven!

In de maanden oktober tot en met april kun je je lachspieren trainen bij het cabaretpodium met goedgebekte cabaretiers en stand-up comedians. 

Ben je meer van de muziek? Check dan ons muziekpodium en kom eens langs bij onze maandelijkse U Jazz CROSS-OVER Jam, een jamsessie voor (semi-) professionele muzikanten, met een gastsolist uit telkens een andere muziekstijl die de verbinding zoekt met jazz. Ook leuk:  het Open Podium, waarin studenten een plek krijgen om hun talent te laten zien.

Of kom kijken naar een theater-, musical- of zangproductie, uitgevoerd door getalenteerde cursisten. 

Ook dansliefhebbers komen aan hun trekken bij Parnassos. Regelmatig zijn er dansavonden met gratis workshop in onze bar, van bijvoorbeeld salsa, lindy hop en Hongaarse dans!

Houd onze agenda of onze social media kanalen in de gaten voor alle leuke events.

Facebook
Instagram