Voor studie- en studentenverenigingen

Zijn jullie als vereniging (of commissie) op zoek naar een leuke workshop, een locatie voor een symposium, een pub quiz of een borrel? Kom dan naar Parnassos! Kom overdag naar het CultUUr Café of ’s avonds de dag afsluiten in onze bar. Naast veel verschillende mogelijkheden, krijgen verenigingen ook nog eens flinke korting.

Wat kun je bij Parnassos doen?

Cursussen

Je kunt bij ons heel veel verschillende cursussen volgen. Van dans, schrijven fotografie en theater tot beeldende kunst. Als student kun je nergens goedkoper terecht, je krijgt namelijk 50% korting op ons gehele aanbod.

Bekijk het hele aanbod

Workshops

Willen jullie een workshop organiseren voor jullie leden? Altijd al een keer met z’n allen willen buikdansen, theatersporten of een keer botanisch illustreren? Ook dit bieden we voor verenigingen met flinke korting.

Bekijk alle workshops
Foto: Maarten Mooijman

Activiteiten en voorstellingen

Parnassos organiseert regelmatig dans-, muziek- en cabaretavonden en theaterproducties. Kom bijvoorbeeld naar het cabaretpodium met goedgebekte cabaretiers en stand-up comedians. Er is veel te zien en te beleven.

Bekijk alle activiteiten

Zaalverhuur

In Parnassos kun je als vereniging ook zalen van verschillende formaten afhuren. Huur bijvoorbeeld de theaterzaal voor een symposium, lezing of een voorstelling of geef een borrel of een receptie in onze bar. Ook op de huurprijs krijg je als vereniging korting.

Bekijk alle zalen

Contact

Heb je een vraag of wil je iets bij of met Parnassos organiseren, neem gerust contact met ons op.