Praktische informatie & tickets

KAARTVERKOOP
Koop hier je festivalticket!

 

 

 

 

Kaarten: €16 | €12 (studenten)

Bestel kaarten online:
Woensdag 11 december, 19.30 uur UITVERKOCHT
Donderdag 12 december, 19.30 uur
Vrijdag 13 december, 19.30 uur
Zaterdag 14 december, 13.30 uur
Zaterdag 14 december, 19.30 uur

Of koop je kaarten aan de balie van Parnassos.

Balk Forward Festival
BLOKKENSCHEMA
Wanneer en hoe laat?

Voorstellingen: woensdag 11 t/m zaterdag 14 december 2019
Aanvang woensdag t/m vrijdag: 19.30 uur
Zaterdag: 13.30 uur & 19.30 uur

Balk Forward Festival
LOCATIE | Parnassos Cultuurcentrum, Utrecht

 

Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
3581 GK  Utrecht

Parnassos is goed te bereiken met zowel de fiets, de auto als met het openbaar vervoer. Schuin tegenover parnassos zit een parkeergarage (Parking Kruisstraat). De bus stopt om de hoek (halte Wittevrouwen of halte Stadsschouwburg). Voor het pand is voldoende mogelijkheid om je fiets neer te zetten.  

Balk Forward Festival
Wat is er allemaal te doen en te zien?
TIP |
Download onze
festival app!

Wordt de toekomst paperless? Met dit in ons achterhoofd maken we geen programmaboekje, maar hebben we voor het Forward Festival een app ontwikkeld waar je alle informatie, het programma en meer kunt vinden. Niet te missen op het festival!

Je downloadt 'm hier voor Apple en hier voor Android, of scan direct de QR code met je telefoon:

Over Parnassos Cultuurcentrum

Parnassos Cultuurcentrum is hét cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht. Volg een cursus op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, schrijven, fotografie of theater. Studenten krijgen een flinke korting op cursussen, cabaret en voorstellingen! Liever een avondje uit? Parnassos heeft een eigen cabaretpodium met maandelijks goedgebekte talenten. Daarnaast is er iedere maand in de bar livemuziek, van jazz tot wereldmuziek en van pop tot singer-songwriter, en een dansavond met gratis beginnersworkshops, bijvoorbeeld salsa of flamenco. Er is veel te zien, te doen, te leren en te beleven!

Parnassos huist in een karakteristiek pand in de binnenstad van Utrecht met veel verschillende zalen. een eigen theater en een gezellige bar. Alle muziekzalen beschikken over een piano. Deze ruimtes (inclusief de bar!) zijn ook buiten cursustijden te huur voor repetities, vergaderingen of feesten. Wil je regelmatig komen repeteren? Dan is de Parnassospas een voordelige optie. Met deze pas kun je tijdens openingstijden zo vaak je wilt komen repeteren!

Balk Forward Festival

 

Het Forward Festival wordt mede mogelijk gemaakt door: