Over Forward Festival

Balk Forward Festival
25 years Parnassos | Celebrate with us

In 2019 bestaat Parnassos 25 jaar. Dat gaan we groots vieren met het Forward Festival, een spectaculair lustrumfestival in december. Kom je kijken?

Zo’n 90 studenten (acteurs, muzikanten, zangers, dansers/tekstschrijvers en beeldend kunstenaars) gaan in een bonte verzameling muziek-, theater- en dansvoorstellingen, exposities, cabaret en pop-up acts vooruit kijken naar het jaar 2044 én terugblikken naar 1994: de start van Parnassos Cultuurcentrum. Je stapt binnen in 2044 waar heden, verleden en toekomst door elkaar lopen en wordt uitgedaagd om over de toekomst na te denken... Met een grote knipoog! Kijk vooruit, (ver)dwaal in toekomst, geniet van de bijzondere voorstellingen, kom loungen in de Bunker of een drankje doen in de Skybar, blijf dromen en laat een boodschap voor 2044 achter in de timecapsule. Je herkent ons gebouw misschien niet eens terug...

Forward Festival vindt plaats op woensdag 11 t/m zaterdag 14 december 2019. De kaartverkoop is gestart, koop nu alvast je ticket!

Tickets: €16 | €12 (studenten)

Wat is er allemaal te doen en te zien?
TIP |
Download onze
festival app!

Wordt de toekomst paperless? Met dit in ons achterhoofd maken we geen programmaboekje, maar hebben we voor het Forward Festival een app ontwikkeld waar je alle informatie kunt vinden. Handig op het festival en binnenkort te downloaden!

 

Het Forward Festival wordt mede mogelijk gemaakt door: