Fotowedstrijd Forward Festival

Fotografie groep cursus Parnassos

Ben jij een enthousiaste hobbyfotograaf én ben je student? Doe dan mee aan de fotowedstrijd van Parnassos en maak kans op een prominente plek in de lustrumexpo van het Forward Festival in december! De winnaar die door de vakjury wordt gekozen wint daarnaast ook nog eens een cadeaubon van bol.com t.w.v. €70!

In het Forward Festival (11 t/m 14 december 2019) vieren we ons 25-jarig bestaan door vooruit te kijken. Of eigenlijk, door terug te kijken, vanuit 2044. Hoe kijk jij over 25 jaar terug op de afgelopen periode?  Wat is er inmiddels veranderd op het gebied van kunst en cultuur? Hoe ben je zelf geworden en hoe is het gegaan met de stad Utrecht, het milieu of andere zaken die jou interesseren? En hoe ziet Parnassos er dan eigenlijk uit?

Dit thema vormt de inspiratiebron voor de fotowedstrijd. Weet jij het te vangen in beeld? Stuur jouw beste foto in en wie weet is jouw werk op groot formaat te bewonderen tijdens de expo van het Forward Festival. De deadline is 27 oktober 2019.

Regels:
•    Je mag je eigen draai geven aan het thema
•    De winnaars krijgen bericht, over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd 
•    De inzendingen worden onder naamsvermelding gedeeld op de website & socials van Parnassos

Er is een juryprijs en een Parnassospublieksprijs. De vakjury bestaat uit fotografen Aad van Vliet, Marzia Cosenza en Maarten Mooijman.

Stuur je foto vóór 27 oktober in zo hoog mogelijke kwaliteit in naar r.c.m.falkenburg@uu.nl. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en e-mailadres duidelijk te vermelden.