Eten & Drinken

Balk Forward Festival

Een festival is niet compleet zonder lekkere drinks & bites! Ben je toe aan een rustmomentje of heb je dorst gekregen van al die verrassende acts? Zoek dan een van de drie festivalbars op.

Keldercafé & podium |
BUNKER 94

 

 

 

 

Keldercafé Bunker 94 is de alternatieve hotspot van het festival. Hier kun je op je gemak een IPA drinken of een glas old school limonade. Iedere festivaldag treden er singer-songwriters en kleinkunstenaars op en is er impro-comedy. Check de line-up hier of in het speciale BUNKER 94 event!

Je vindt Bunker 94 in de kelder van Parnassos.

ZEN en zuurstof |
SKYBAR 44

 

 

 

 

Meer op zoek naar rust in al die drukte? SKYBAR 44 is speciaal ingericht om jou een ZEN moment te gunnen, compleet met een goed glas water of een shotje zuurstof. In de SKYBAR is duurzaamheid vanzelfsprekend. De Green Office biedt er gratis stekjes ter adoptie aan in hun Adopt-A-Plant stand en serveert toekomstbestendige hapjes van hun Future Food Lab.

De Green Office is de plek waar jonge geesten de handen ineenslaan om de Universiteit Utrecht te ondersteunen in haar duurzame ontwikkeling.

Je vindt SKYBAR 44 op de tweede verdieping in 204.

Parnassos Skybar zuurstofflessen
Drinks & bites |
BAR 19

 

 

 

 

In Bar 19 kun je naast een drankje ook terecht voor een kleine snack. Even opladen met iets lekkers en de volgende voorstelling uitkiezen op de Forward Festival app. Of kijk even rond op de expositie in de bar!

Je vindt Bar 19 in de Parnassos bar op de begane grond. 

TIP:
Probeer ons lustrumbier!
Lustrumbier Parnassos

 

Ter gelegenheid van onze vijfentwintigste verjaardag schenken we een speciaal lustrumbiertje: een blond bier met karakter, afkomstig van brouwerij De Leckere. Een lecker Utrechts blondje dus!