In rep en roer

Parnassos Forward Festival Dome ontwerp

Langzamerhand stromen alle attributen voor het Forward Festival binnen. Een imposante Dome, een boom, bamboebootjes, afgeschreven apparaten en weckpotten, om maar eens wat te noemen. En wat doet bontjas aan de kapstok? Die wijst ons straks de weg! Al deze dingen samen zorgen voor een ware transformatie van ons gebouw. Een skybar, een levensgrote snowglobe, een timecapsule… Vanaf woensdag 11 december stap je in een andere wereld!

Parnassos Forward Festival Hoofdtooi Susan Veassen

Even gas geven
Hoe gaat het met de voorstelling? Zijn alle regisseurs, choreografen, acteurs, zangers en dansers er klaar voor? Afgelopen zaterdag hebben een paar groepen nog een keer een complete doorloop gedaan in Parnassos. Het begint nu écht ergens op te lijken! Sophia Maria Kienhuis, regisseur van Fernweh en Acts of confessions, geeft nog even gas tijdens de repetities, voor ze direct na het festival met zwangerschapsverlof gaat! Onze grimeuse Susan Vaessen hoeft zich ook niet te vervelen: ze is druk bezig met het maken van aureolen, hoofdtooien en zit er nou een dinosaurus in die pruik?? 
 

Parnassos Forward Festival Muurschildering

Fruitparels
De eerste veranderingen zijn al zichtbaar in ons pand. Zo is Liz van Zijderveld begonnen met een muurschildering in het trappenhuis. Vrijdag 6 december gaan we echt los met bouwen. We sluiten het pand voor publiek om het klaar te maken voor 2044.  
Goed nieuws voor Skybar 44; de fruitparels voor de bubble tea zijn binnen! Een aanrader voor straks op het festival, alleen al omdat ze er zo waanzinnig uitzien! Nog even spannend of de LED balletjes uit China op tijd binnen zijn. Die zijn essentieel voor het uitlichten van de weckpotten in de expositie.

Zijn we er klaar voor?
Allemaal werken ze toe naar de generale op dinsdag 10 december. Spannend: Loopt het allemaal zoals gepland? Zijn we klaar voor de première op woensdag 11 december? We hebben er in elk geval allemaal erg veel zin in!