Skills Lab

skills lab parnassos

Wil je je (academische) vaardigheden verder ontwikkelen of loop je tijdens je studie ergens tegenaan en sluiten de creative skills cursussen van Parnassos daar niet helemaal bij aan? Dan kan het loket van de Universiteit Utrecht -  Skills Lab -  je de weg wijzen.

Skills Lab  geeft informatie over schrijf-, presenteer-, taal- en studeercursussen, over onderzoeksondersteuning en over het ontwikkelen van persoonlijke en professionele vaardigheden.Ook kun je er als UU-student terecht voor gratis schrijfcoaching. Parnassos is met de creative skills cursussen aangesloten bij Skills Lab. 

Overzicht startende cursussen Skills Lab

Vouchers
Als nieuwe eerstejaarsstudent van de UU krijg je een voucher waarmee je eenmalig gratis kunt deelnemen aan een cursus, workshop of individuele begeleiding. Zo wordt het nog gemakkelijker om je op tijd vaardigheden bij te spijkeren! Ook de Skills Lab cursussen van Parnassos vallen onder deze regeling. Kijk op de website van het Skills Lab voor meer informatie over het voucher, hoe je het kunt inwisselen en welke cursussen je met dit voucher kunt volgen.