skills lab parnassos

Wil je je (academische) vaardigheden verder ontwikkelen of loop je tijdens je studie ergens tegenaan? Dan is het Skills Lab het loket van de Universiteit Utrecht dat je de weg kan wijzen. Skills Lab  geeft informatie over schrijf-, presenteer-, taal- en studeercursussen, over onderzoeksondersteuning en over het ontwikkelen van persoonlijke en professionele vaardigheden.Ook kun je er als UU-student terecht voor gratis schrijfcoaching. Meer informatie over deze schrijfcoaching vind je op de website van het Skills Lab Writing Centre.

Ook Parnassos biedt verschillende cursussen op dit gebied aan, zoals Grafische vormgeving, Photoshop, Journalistiek schrijven en Stem- en presentatiecoaching. Kijk in het cursusoverzicht voor alle cursussen die Parnassos in samenwerking met Skills Lab aanbiedt.

Overzicht startende cursussen Skills Lab

Vouchers
Als nieuwe eerstejaarsstudent van de UU krijg je een voucher waarmee je eenmalig gratis kunt deelnemen aan een cursus, workshop of individuele begeleiding. Zo wordt het nog gemakkelijker om je op tijd vaardigheden bij te spijkeren! Kijk op de website van het Skills Lab voor meer informatie over het voucher, hoe je het kunt inwisselen en welke cursussen je met dit voucher kunt volgen.