Docent in the Spotlight

Parnassos heeft ontzettend veel leuke, bijzondere, talentvolle docenten. Nieuwsgierig naar wie zij precies zijn? Op deze pagina wordt telkens één van deze docenten in de picture gezet. Neem ook eens een kijkje in het archief!

Dit keer in the spotlight: Sascha Beynon

Sascha Beynon docent Parnassos Cultuurcentrum
© Ronald Mooiweer

Sascha Beynon (27)
Docent UUniversal Vocal Group, UUniversal Choir, Zang basis 1, 2 & 3

Brede ontwikkeling
Ik heb hier in Utrecht gestudeerd aan het Conservatorium. Eerst Jazz&Pop Zang en daarna de Opleiding Docent Muziek. Het interessante van die combi is dat ik bij de ene opleiding me volledig heb kunnen focussen op het zang aspect, terwijl de andere opleiding juist veel breder was, waardoor ik me onder andere ook heb ontwikkeld als dirigent.

Het leukste wat er is
Naast het lesgeven en dirigeren, treed ik vaak solo op als zangeres en pianiste. Dat is ontzettend leuk om te doen, maar wat mij betreft is samen zingen het leukste wat er is. Ik heb tijdens mijn studie aan het Conservatorium 3 jaar bij Dekoor Close Harmony gezongen en daar is mijn liefde voor koorzang echt ontstaan. Het is daarom ook te gek om bij de cursussen UUniversal Vocal Group en UUniversal Choir zangers en zangeressen te begeleiden in dit harmonische proces. Ik merk in alle groepen dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij elkaar nadat ze samen hebben gezongen en dat er zelfs vriendschappen ontstaan. Dat is geweldig om te zien! 

 

Archief:
Tom Dello
Tim van Esch (Handsome Poets)