Lichtpuntjes 8 t/m 14 juni

De nieuwe Bibliotheek Utrecht

Cultuur verbindt, inspireert en geeft troost. En dat is precies wat we nu nodig hebben! Parnassos is even geen fysieke ontmoetingsplek voor cultuur. Maar online blijven we je graag kleine lichtpuntjes toesturen. Wekelijks tippen we je een aantal mooie en inspirerende initiatieven via onze socials waar je hopelijk een beetje blij van wordt.

STAY INSPIRED!

08/06 | 
Kijk hier mee hoe de Utrechtse Studenten Cantorij repetities er tegenwoordig aan toe gaan! Ze wensen iedereen veel liefs toe, en hopen dat er ondanks de crisis veel gezongen wordt. #KoorOn

09/06 | Wij zagen het vandaag met eigen ogen: wat is de nieuwe Bibliotheek Utrecht mooi geworden! 😍Ben jij er al geweest?

10/06 | De LOF DanceCrew is op zoek naar lieve, creatieve, getalenteerde en expressieve dansers om de crew te versterken. Enthousiast? Schrijf je nu in voor de online auditie op zondag 20 juni!

11/06 | Het voormalige pand van boekhandel Broese aan de Stadhuisbrug in Utrecht is weer open! Dit weekend presenteren galeries, kunstruimten en kunstenaars zich in het gebouw. De Utrechtse kunstwereld is helemaal klaar om zichzelf hier weer te laten zien. De tijdelijke kunsthal is dit weekend te bezoeken tussen 12.00 en 18.00 uur. Er is ook een wandelroute langs verschillende andere plekken in de stad waar kunst centraal staat!

12/06 | Wat lief: heb jij gelukkige UU (groot)ouders? ❤ Geef ze nu op, de UU zet ze in het zonnetje!