Lichtpuntjes 4 t/m 10 mei

Parnassos Corona lichtpuntjes Singer-songwriter
Online cursus Singer-songwriter bij Parnassos

04/05 | We beginnen deze maandagochtend met een leuk beeld van de online les Singer/Songwriter, gegeven door Tim van Esch van Handsome Poets! Het blijft een gekke periode, maar het doet ons zo goed dat onze online lessen ook een succes zijn!

06/05 | Een tip voor de borrelaars: hier bestel je de lekkerste hapjes voor bij de borrel

07/05| PasdeChar (onze dansdocenten Charlotte van den Reek) heeft een mooie performance gedeeld: The Clash. Kijken!

08/05 | Heb je interesse om mee te doen met Utrecht University Model United Nations? Je kunt je vanaf nu opgeven voor UUMUN 2020-2021.

09/05 | Start deze maandag met een prachtige videoregistratie van het Concertgebouworkest 🎵

10/05 | De Utrechtse Studenten Bigband (USBB) is een podcast over Jazz begonnen! Onder de noemer USBB: de Podcast geven de initiatiefnemers Melle Meijer en Annegreet Silvius een kijkje in de (studenten)jazz wereld.