Lichtpuntjes 1 t/m 7 juni

USKO zingt digitaal voor je: blijf dromen

01/06 | | Cultuurliefhebbers kunnen een audiotour maken langs standbeelden in het centrum van Utrecht! De audiotour heet Onbewogen Verhalen en is geschreven door elf bekende Nederlanders, die elk in de huid van een standbeeld kropen en zo een verhaal schreven vanuit de gedachte van het standbeeld. Vinden we leuk!

02/06 | Het Nationale Opera & Ballet verkoopt mondkapjes van stoffen uit operaproducties. Mooi!

03/06 | Van zondag 31 mei t/m zondag 7 juni opende het online open podium van de Culturele Zondagen op Facebook, Instagram en Youtube, waar je creativiteit uit Utrecht kunt vinden!

04/06 | Eindelijk weer livemuziek: S10 doorbreekt in TivoliVredenburg Utrecht de stilte 🙌

05/06 | Het USKO zong "Drömmarna" tijdens de najaarsconcerten in december. Nu presenteert het USKO een digitale versie van dit ontroerende lied, om jou en onszelf eraan te herinneren: we blijven dromen!

06/06 | Het bijzondere werk U bevindt zich hier van de Utrechtse kunstenaar Dries Verhoeven is binnenkort weer te beleven in Utrecht! Bezoekers verblijven in de installatie in een soort hotel, ze krijgen hun eigen slaapkamer. Er hangt een immense spiegel, waardoor ze bij de kamers van buren binnen kunnen kijken. De voorstelling van Dries Verhoeven over eenzaamheid en contact lijkt gemaakt voor deze tijd! Het werk is van 8 t/m 18 juli te beleven in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

07/07 | Rosa zingt het prachtige Plek voor jou tijdens de digitale Culturele Zondagen. Mooi!